fb Twitter

Thursday, March 7

Harga baru untuk produk SNE

Ni harga terbaru untuk produk-produk SNE yang telah di kuat kuasa sejak 1hb Mac tempoh hari.




I paling suka minum Excel Tea sebab lepas tu akan terasa senang sangat membuang. Badan pun rasa ringan dan selesa kerana toksin dan badan dikeluarkan. I ada bagi my friend untuk try minum Excel tea ni dan dia sangat suka dengan kesan selepas pengambilan Excel Tea. Sebelum ni dia komplain susah nak membuang. Kadang-kadang 2-3 hari baru membuang. Tapi selepas ambil, setiap hari akan ke toilet. 


APAKAH EXCEL TEA?

Excel Tea diperbuat daripada tumbuh tumbuhan asli dan semulajadi seperti buah hawtorn,stigma jagung,daun seabuckthorn dan aloe cera yang bermanfaat kepada kesihatan manusia.Kandungan aktif nutrisninya diekstrak melalui penggunaan teknologi moden,bebas daripada pencemaran dan tiada kesan sampingan.Ia berupaya menyingkirkan toksin dan logam berat dari tubuh manusia yang membantu mengurangkan masalah pempigmenan,meningkatkan keserian wajah,menyingkirkan lemak berlembihan dan meningkatkan kesihatan menyeluruh.



APAKAH KANDUNGAN EXCEL TEA? 


  • Meneutralkan toksin
  • menggalakkan pembentukan sel darah dan melancarkan peredarah darah
  • membantu menyahdetoksifikasi hati(singkirkan toksin di hati)
  • meningkatkan keserian muka dan mencergaskan metabolisme
  • mengelakkan pembentukan jeragat,tompok tompok hitam.selar matahari dan kedutan
  • Mengandungi flavonoid dan tanin yang berfungsi untuk melembapkan kulit dan menggalakkan metabolisme sel.
  • Biasanya digunakan untuk mengurangkan lemak
  • menghadamkan daging
  • menggalakkan penguraian lemak
  • menggurangkan tahap lipid darah,tekanan darah dan kolestrol
  • Sejenis diuresis yang kuat
  • menggalakkan rembesan hempedu
  • menguraikan kelikatan dan kandungan bilirubin
  • kurangkan tahap lipid darah,tekanan darah,gula darah dan pembetungan cecair dalam badan(detumescene)


APAKAH KELEBIHAN EXCEL TEA? 
singkirkan toksik dan bersihkan darah.
elok untuk masalah sembelit
singkirkan lemak dan lansingkan badan, 
tingkatkan tekstur kulit, 
lambatkn proses penuaan. 
memberikan kesan pelangsingan dan meningkatkan keserian kulit.
membantu mengurangkan masalah pempigmenan(pigmentasi)


HARGA - RM 90 
POSTAGE LAJU PERCUMA!

HARGA AHLI - RM75  SAHAJA
POSTAGE - RM 6 SM
                     RM 9 SS



www.tips-fb.com

Tuesday, March 5

I'm Back!

Sorry sangat-sangat sebab dah lama tak update sampai nak post entry baru pun dah terlupa macam mana 
-_-'. Lately ni I macam kurang sihat sikit. Sehari sampai berbiji-biji ubat kena telan. Lepas satu klinik ke satu klinik pergi and latest kena jumpa balik doctor esok untuk dapat advise sama ada akan undergo minor surgery untuk tonsil atau tidak. Hopefully tak kena la sebab pengalaman dari orang yang pernah buat cakap sangat sakit masa selepas operation tu. T_T . 

Ok..mana yang I patut continue ni..cerita pasal Bali ke Phuket ye? Dah lama sangat tinggal blogspot ni. Tips pun banyak nak share lagi sebenarnya. 

Oh yeerr..barang-barang keluaran SNE sudah mula naik harga bermula 1hb March hari tu. Ni memang harga dari syarikat. Nanti I akan letak harga baru ye. Sesiapa nak order or ada sebarang pertanyaan boleh la email I. 

Entry yang sangat pendek untuk kali ni. Jap lagi I cuba untuk sambung cerita Bali pula ye. 


XoXo.
www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain