Saturday, March 10

Business kecil kecilan kami

Assalammualaikum.




Harini ingat nak kenalkan our IG shop la. Actually ni business kecil kecilan kami somi isteri. Alhamdulilah, dah 2 tahun dah pun. Siapa siapa yang tengah cari handphone/gadget boleh la follow ig @teal_fury. Kalau nak usha-usha dulu pun boleh. Pelbagai jenis brand yang ada dan yang penting 100% original (unless stated). Dan yang paling penting sekali kami adalah company yang berdaftar.

Kami seboleh bolehnya akan meninimun kan keuntungan dengan niat untuk membantu mereka-mereka yang nak dapatkn handphone idaman dengan harga yang berpatutan. Al maklumlah, zaman Najib ni yang semua benda mahalkan. Ni sedikit sebanyak kami nak bantu anda.

Kalau betul-betul berminat, kami boleh pos atau kalau nak COD pun boleh untuk dibeberapa kawasan di KL dan selangor. Boleh whatsapp nombor dekat IG tu nanti kita boleh deal. 

Sudi sudikan lah support business kecil kami dan diharapkan semoga kita semua especially yang baca ni dimurahkan rezeki untuk meneruskan kelangsungan hidup di zaman yang penuh pancaroba dan cabaran ini.

3 comments:

Ratings and Recommendations by outbrain