Friday, January 5

Follow my IG

Lama betul tak update blog busuk ni. har har har. Sebab sekarang busy dengan kerja dan busy dekat rumah juga. Al maklumlah..omak anak dua. So kelam kabut la sikit. Bila sorang nagis, sorang lagi pun nak join nagis juga. Last-last mak korang juga nagis sekali.

Lagipun sebelum ni bujang memang banyak la masa terluang. Sekarang ni nak try aktif balik dekat blog sebab rasa rindu sangat nak menulis dan bercerita. Tapi ada ke orang yang nak baca..hurmmmm

Eh..btw..kalau sudi (kalau tak sudi, tetap sudi-sudikan lah) boleh lah follow IG kami. Walaupun tak aktif dekat blog, tapi kami aktif kat IG (polower ciput). 

Instagram ID: a_reenz




#cumicumicumi

No comments:

Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain