fb Twitter

Wednesday, February 25

Honeymoon di Boracay

Selalu backpack dengan kawan-kawan. Kali ni backpack dengan en asben pulak. Disebabkan kami berdua ni memang pencinta pantai (tempat perkenalan pun di Phuket), maka weolls memilih Boracay untuk berbulan madu. cewahhh..

Nama pun backpackers tegar, so honeymoon pun cara backpack la geng baru la betul-betul dapat menikmati keindahan alam. Tapi sebab utama mesti lah dapat jimat banyakkk duit. Sapa kata nak bercuti kena spent banyak duit?

Ape pun..layan gamba dulu



 White beach







pantai yang marvelous. Laut tu memang warna biru macam tu.

sunset yang menjadi di Boracay

matilanak..post yang sebelum ni pun tak habis-habis lagi.


www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain