Wednesday, February 25

Honeymoon di Boracay

Selalu backpack dengan kawan-kawan. Kali ni backpack dengan en asben pulak. Disebabkan kami berdua ni memang pencinta pantai (tempat perkenalan pun di Phuket), maka weolls memilih Boracay untuk berbulan madu. cewahhh..

Nama pun backpackers tegar, so honeymoon pun cara backpack la geng baru la betul-betul dapat menikmati keindahan alam. Tapi sebab utama mesti lah dapat jimat banyakkk duit. Sapa kata nak bercuti kena spent banyak duit?

Ape pun..layan gamba dulu



 White beach







pantai yang marvelous. Laut tu memang warna biru macam tu.

sunset yang menjadi di Boracay

matilanak..post yang sebelum ni pun tak habis-habis lagi.


1 comment:

  1. On a honeymoon tour, A couple also playing several games like pool games, Beach ball, Swimming, Jet skies,
    Daring games etc. On this tour, They make their make adorable moments. A couple always have a desire to make honeymoon tour. A honeymoon tour like https://www.imanali.in/manali-honeymoon-package-surat always dismissed because of budget and conditions. A honeymoon tour always make a strong bonding spiritually between husband and wife.

    ReplyDelete

Ratings and Recommendations by outbrain