fb Twitter

Wednesday, May 7

Under constrcution


Sejak mula start keje dengan company sekarang ni, peha makin lama makin membolat. Mana tak nya, meriah dengan makan je. Lepas makan duduk, sampai la habis kerja. Macam tu la routine setiap hari. Langsung tak aktif.

But, now im on a strict diet dan workout at least 4-5 times a week. Diet bukan bermaksud tak makan langsung, in fact, I eat 6 times a day but still under my calories deficit. I've been in this journey sejak setahun lepas. Trust me, mula-mula nak start memang payah uuuu..!! Badan nak pergi gym, tapi otak selalu je bagi macam-macam alasan. I push myself juga sampai sekarang. You won't get your dream body kalau asik bagi alasan je kan. Gambar kanan tu yang paling latest. Wanna know how I get that? *wink..wink* . No shortcut, no slimming pil. All natural. ahaksss. 



www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain