fb Twitter

Friday, July 5

Hatta Dolmat Raya Collection 2013

woowww...Hatta Dolmat pun ada keluar kan Raya collection yang afforadable sekarang weh! First time tengok dengan instagram terus terliuq. Sorry Jovian, tahun ni tak dapat beli your collection sebab harga dah makin mahal la..Baju yang minat semuanya above RM400 :(

Price range untuk Hatta Dolmat RTW ni below RM300 saja dan memang orang akan berebut nak beli designer label ni. Here's a few design yang dalam wishlist I. Nak juga cantek raya nanti!



 LADY BROCADE MODERN
RM 295
(available in purple and brown)


 LADY BROCADE CLASSIC
RM 295
(available in purple and dark red)


  
LADY LACE MODERN
RM 295
(available in black/gold and black silver)


 LADY LACE PEPLUM
RM295
(available in yellow and maroon)


 LADY LACE ELEGANT
RM 275
(available in peach and army green)

Design ni macam gabungan songket dan nampak sangat eksklusif. 

LADY BROCADE PAISLEY
RM 295
(available in green and brown)

Ni design lain keluaran Hatta Dolmat untuk koleksi Raya 2013














Cantek tak? cantek tak? Here's where you can get baju-baju yang cantek ni

AVAILABLE EXCLUSIVELY AT SELECTED "FIRST LADY" OUTLETS - 

Klang Valley
(JALAN TAR, PLAZA ALAM SENTRAL, PLAZA METRO KAJANG)

Pahang
(EAST COAST MALL) 

Kelantan 
(KB MALL) 

Perak 
(TESCO TAIPING) 

Melaka
(TESCO MELAKA) 

Johor Bahru 
(DANGA CITY MALL) 

Singapore 
(TANJUNG KATONG COMPLEX) 

Also available online purchase from 8th July 2013 at www.zalora.com.my
www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain