fb Twitter

Tuesday, June 25

La Bourse Paris Shampoo

Hi All,

Lame betul tak update blog ni. Lately sangat-sangat busy dengan daily work plus ada extra work kena buat. Sekarang tengah mencuba bidang yang baru. Everything kena belajar from scratch sampai beberapa kali kena turun naik putrajaya sebab nak kena settle kan a few things. Baru tahu nak deal dengan government banyak sangat polisi dan procedure nya. Tapi Alhamdulilah, berjaya juga melalui nya walaupun time tu memang tengah stress nak mati.

Now I nak share testimoni La Bourse shampoo dari customers I yang pertama kali mencuba. Semua nya bagi positif feedback dan suka dengan shampoo ni. I punya rambut pun dah bertambah lebat and rasa confident je bila ikat rambut. Kalau tak, sebelum ni nak buat sanggul mak limah pun kena pikir banyak kali sebab takut terserlah kulit kelapa I. 







Message from a happy customer




From my own point of view, selepas beberapa bulan pakai shampoo ni, rambut jadi makin lebat dan tebal, kurang rambut gugur, rambut lebih lembut serta tempoh masa untuk rambut jadi panjang semakin cepat. 





Bahan-bahan yang digunakan adalah dari bahan semula jadi dan tidak mengandungi bahan kimia. Jadi gunakan tanpa was-was


Ingrediant La Bourse Shampoo: 
Horse Tail Extract Aqual ,Sodium Laureth Sulfate,Tealauryl Sarcosinate,Cocarnidopropyl Betaine, D-panthenol
Ginseng Extract, Aloe vera gel ,Cocamide DEA, Vitamin E , Polyquaternium-10, Fragrance ,DM DM Hydantoin



Untuk order shampoo La Bourse, boleh whatsapp I di 0123299885 atau email iyrinshoppe@gmail.com. Kalau nak feedback yang pantas dan laju whatsapp je I :)
www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain