fb Twitter

Wednesday, May 1

LaBourse Shampoo

Korang!!!

Pernah dengar Shampoo brand LaBourse tak?

Actually I dah menggunakan shampoo ni nak dekat 2 bulan dah. Dan result nya I sangat-sangat puas hati. Sebelum ni rambut I kan lambat sangat nak panjang sejak potong pendek last year. Dekat 8 bulan baru 1 inci je tumbuh -_-'. 

Tapi sejak guna shampoo bersama hair tonic ni, rambut lebih cepat tumbuh walaupun baru guna 2 bulan. Baby hair pun banyak yang tumbuh balik dan kelemumur pun memang kurang. Rambut memang lembut toksah cakap la. Yippi! tak sabar nak tunggu rambut ni tebal balik. I sendiri suka jadi guinea pig dangan mencuba setiap product yang ada sebelum I perkenalkan dekat orang lain. Kalau elok I bagitau. Kalau tak memang I tak recommend.

Lepas guna shampoo ni I tak payah nak blow dry dah sebab bila kering rambut dah ada volume seolah-olah macam I baru lepas blow. Bouncy-bouncy gitu Seronok sangat.

Kawan-kawan pun ramai tegur rambut I dah makin panjang dan lebat sikit dari sebelum ni.

Fungsi utama shampoo ni untuk mengurangkan rambut gugur, menguatkan rambut, mempercepatkan pertumbuhan rambut, melembutkan rambut, mengurangkan kelemumur dan membuat rambut lebih sihat.

I dah recommend dekat ramai kawan dan customers, mereka pun sangat puas hati.

Shampoo, hair tonic, serum dan conditioner


Testimoni diri sendiri. After tu gambar selepas sebulan lebih I gunakan shampoo ni. Rambut lebih cepat panjang


Testimoni daripada customers:






LaBourse set ready stock. Berminat nak tahu lebih lanjut atau nak order boleh whatsapp 0123299885 atau email iyrinshoppe@gmail.com

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain