fb Twitter

Tuesday, March 5

I'm Back!

Sorry sangat-sangat sebab dah lama tak update sampai nak post entry baru pun dah terlupa macam mana 
-_-'. Lately ni I macam kurang sihat sikit. Sehari sampai berbiji-biji ubat kena telan. Lepas satu klinik ke satu klinik pergi and latest kena jumpa balik doctor esok untuk dapat advise sama ada akan undergo minor surgery untuk tonsil atau tidak. Hopefully tak kena la sebab pengalaman dari orang yang pernah buat cakap sangat sakit masa selepas operation tu. T_T . 

Ok..mana yang I patut continue ni..cerita pasal Bali ke Phuket ye? Dah lama sangat tinggal blogspot ni. Tips pun banyak nak share lagi sebenarnya. 

Oh yeerr..barang-barang keluaran SNE sudah mula naik harga bermula 1hb March hari tu. Ni memang harga dari syarikat. Nanti I akan letak harga baru ye. Sesiapa nak order or ada sebarang pertanyaan boleh la email I. 

Entry yang sangat pendek untuk kali ni. Jap lagi I cuba untuk sambung cerita Bali pula ye. 


XoXo.
www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain