fb Twitter

Thursday, November 15

Uniqlo Sunway Pyramid

Uniqlo telah buka satu lagi outlet dekat Sunway Pyramid pada hari ini. Uniqlo is one of my favorite brand sebab sangat material yang digunakan sangat berkualiti dan trendy. Every seasons mesti design yang berlainan. At first, Im planning untuk pergi ke Pyramid sebab ada promotion 4 hari untuk easy legging pants. Terasa nak menambahkan lagi warna untuk collection seluar I. Original price is RM79.90, promotion price is RM49.90 only!. Quite cheap kan dan I nak pernah cuba these pants dekat KLCC tempoh hari, and yes..sangat..sangat best pakai. It's stretchable and fit very well. 



 Tapi, apakan daya lepas tengok gambar yang di upload di FB Uniqlo ni T_T  *fengsan*


 fuhhhh...longggggg q








If I still go today, I doubt they still have that pants in my size sebab nak di bandingkan dengan orang yang ramai tu. Mesti tinggal size besar saje. Worth to go check or not? Nak cari parking lagi satu keje. Pyramid sangat well known tempat yang paling susah nak dapat parking especially during weekend or public holiday..pfffttt . 

Update:
Dapat beli Easy Legging Pants yang di idam-idam kan. I pergi on the second day of the opening. Crowd tak seramai macam first day dan tak payah nak beratur. Ada macam-macam warna yang ada. Kuning, orange, merah, purple, hitam, maroon, green. Tapi for my size hanya tinggal beberapa warna saja. 


Checked pants ni pun sangat comfy





www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain