fb Twitter

Tuesday, November 27

Rindu sudah Bali

Betul lah kata orang, kalau dah menjejak kan kaki di Bali, selepas 3 hari pulang dari Bali mesti akan terbayang-bayang lagi tempat yang indah itu. 

Macam-macam tempat bole pergi kat Bali sebab tempat nya sangat besar dan dari satu tempat ke satu tempat yang lain pun memakan masa juga bukan macam Phuket yang sehari pun dah habis pusing.

uluwatu cliff

kecak dance 



2 malam tinggal di sini

Full story nanti I akan buat. Sekarang tengah lagi dalam proses meng edit gambar. Malam ni akan bertolak ke Kuching pula -_-'



www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Tak p mkn ayam tulang lunak dgn ayam betutu ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pernah dengar plak ayam tu..ada dekat mana?

      Delete

Ratings and Recommendations by outbrain