fb Twitter

Monday, November 19

Khasiat SNE Kapsul

Ramai yang tanya tentang perubahan selepas ambil SNE Beutskin keatas kulit I. Selapas 3 bulan ambil, boleh katakan memang ada nampak perubahan yang positif. Kulit muka memang dah makin elok. Tapi nak putih melepak macam Adira tu belum la lagi. Lagi pun, warna asal kulit Adira kan memang putih melepak macam tu. Kalau I yang kulit macam suam-suam kuku ni, tak expect la nak putih macam Adira tuh. Lagi pun baru beberapa bulan ambil. 

Ada yang tanya betul ke Adira ambil BE ni. Jawapan nya, yes memang betul. Ni leader I sendiri yang bagi tahu dan I ada tengok latest gambar yang Adira ada pergi ke HQ SNE untuk beli BE dan pencuci muka dari SNE. Gambar tu leader I punya, tak boleh nak share sebab sangat privacy. Nanti ada orang salah guna pula. Lagi pun untuk duta SNE belum di reveal. 

Sekarang ni I ambil SNE kapsul bersama Beutskin sebagai supplement tambahan. Sebenarnya SNE Kapsul ni banyak sangat kebaikan selain dari Beutskin. 


KAPSUL SNE menggabungkan minyak biji Seabuckthorn dengan Mukopolisakarida Makromolekul sebaga ramuan aktifnya, diekstrak dan diperhaluskan dengan penggunaan teknik pengekstrakan superkritikal karbon dioksida. KAPSUL SNE berkesan untuk menyingkirkan toksin danradikal bebas, meningkatkan system imun, mengaktifkan sel-sel otak, system saraf dan system endokrin, serta menyelaras dan membaik pulih sel-sel badan, untuk mencapai tahap metabolism yang optimum.

6 CIRI UTAMA 
• Melanjutkan usia
• Menyuburkan dan mencergaskan sel
• Menyelaras dan membaik pulih sel
• Mengandungi kesan anti-bakteria
• Menyeimbangkan system badan
• Membersihkan darah dan membantu dalam proses detoksifikasi.

MANFAAT UTAMA
• Berkeupayaan untuk menyingkirkan radikal bebas dan elemen berbahaya.
• Meningkatkan fungsi system imun.
• Mencegah pelbagai jenis penyakit system pencernaan.
• Mengurangkan tahap lipid darah dan kolestrol, justeru mencegah penyakit kardio-serebrovaskular.
• Mencegah jangkitan influenza.
• Merawat lecur, parut, reput fros dan kudis tekanan.
• Mencegah kerosakan yang diakibatkan oleh radiasi dan oksidasi.
• Menggalakkan peredaran darah dan mengelakkan pembentukkan bekuan darah/thrombus; mempercepatkan prose penyembuhan luka selepas pembedahan.
• Mencegah dan merawat pelbagai masalah ginekologikal. Produk ini amat sesuai untuk kaum wanita.
• Membantu perkembangan fizikal dan keupayaan mental kanak-kanak.
• Meningkatkan kesihatan kulit dan menagguhkan proses penuaan.

KESAN RAWATAN KAPSUL SNE Tempoh Rawatan Pertama (1-30 hari)
- Wajah yang cantik dan berseri
- Kualiti tidur bertambah baik
- Mempertingkatkan system imun
- Kesejahteraan mental
- Meringankan penderitaan penyakit semasa
- Kualiti tidur bertambah baik
- Mempertingkatkan system imun
- Kesejahteraan mental
- Meringankan penderitaan penyakit semasa

Indikasi :
- Kesan rawatan Kapsul SNE telah bermula, menyingkirkan toksin dan radikal bebas daripada badan anda. Sesetengah individu akan mengalami tindak balas yang positif (reaksi penyelarasan). Namun begitu, reaksi sedemikian akan hilang dalam tempoh 1-2 minggu.

Tempoh Rawatan Kedua (30-60 hari)
- Berasa cergas dan bertenaga
- Wajah yang cantik dan berseri
- Pigmentasi dan kedutan berkurangan
- Kualiti tidur bertambah baik
- Penderitaan penyakit semasa diringankan dan bertambah lega
- Wajah tampak berseri dan lebih muda.


Indikasi :- Sistem endokrin diselaraskan untuk mencapai keseimbangan dalaman; fungsi imun dipulihkan, metabolism pada tahap optimum. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.

Tempoh Rawatan Ketiga (selepas 60 hari)
- Keletihan, kepenatan dan sakit belakang semakin lega
- Kulit tampak lebih lembab, halus dan gebu- Pigmentasi berkurangan atau semakin pudar
- Pengurangan tahap gula darah, lipid darah dan kolestrol
- Peredaran darah yang optimum; hujung jari berwarna kemerah-merahan
- Symptom penyakit semasa telah dibaik pulih dengan ketara.
- Kulit tampak lebih lembab, halus dan gebu
- Pigmentasi berkurangan atau semakin pudar
- Pengurangan tahap gula darah, lipid darah dan kolestrol
- Peredaran darah yang optimum; hujung jari berwarna kemerah-merahan
- Symptom penyakit semasa telah dibaik pulih dengan ketara.


Indikasi :- Kapsul SNE merupakan sumber nutrient penting untuk tubuh badan anda. Ia membantu menyelaraskan fungsi tubuh anda. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE.

Penyelarasan kesihatan yang optimum.
- Pada tahap ini, anda telah menikmati faedah Kapsul SNE. Anda dinasihatkan untuk terus mengambil Kapsul SNE. Dos boleh dikurangkan setengah. Kesimpulannya, Kapsul SNE membantu anda kekal sihat, bebas daripada penyakit dan awet muda, membolehkan anda menikmati usia yang panjang.

KAPSUL SNE sesuai untuk :
1. Penyakit saluran pernafasan; penyakit saluran gastrousus; penyakit sistem urinary.
2. Penyakit kerdiovaskular dan serebrovaskular; penyakit system peredaran darah.
3. Penyakit system saraf; reumatisme dan arthritis
4. Penyakit kulit;
5. Keadaan separa sihat;
6. Fungsi imun yang semakin merosot;
7. Lecur, lepuh, kudis tekanan, luka, reput fros.


Ada juga yang tanya kenapa ambil SNE Kapsul dan Beutskin dalam masa yang sama sedangkan ambil Beutskin saja sudah memadai dan dah nampak kesan atas kulit muka. Ini kerana sebelum ni, antibodi I tak kuat. Setiap bulan mesti sakit-sakit. Bukan la sakit yang teruk, tapi selalu sangat kena demam. Walaupun kena hujan setitik, esok nya mesti jatuh sakit. Kiranya SNE Kapsul membantu mengurangkan masalah ini dan kemudian BE untuk masalah kulit.

Lagi satu, memang ambil BE sahaja boleh nampak kesan nya, tapi kalau di ambil sekali dengan SNE Kapsul, kesan nya lebih ketara dan cepat. Sebab bila dalaman dah sihat, baru la luaran pun akan jadi cepat cantik. ha..dah boleh nampak tak sekarang?  

Ni gambar pagi ni. No filter.


Berminat nak beli SNE Kapsul? Boleh email ke:
iyrinshoppe@gmail.com

Harga Retail: RM220
Harga member: RM180*
* kos pos laju RM6 untuk semenanjung Malaysia dan RM10 untuk Sabah & Sarawak

Untuk BEUTSKIN ESSENCE pula
Harga Retail: RM240
Harga Member: RM200*
* kos pos laju RM6 untuk semenanjung Malaysia dan RM10 untuk Sabah & Sarawak



www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain