fb Twitter

Wednesday, November 14

Jerielle By Jovian Mandagie

Im letting go this gorgeously beautiful brand new Jerielle from Jovian Mandagie yang di keluarkan untuk collection Aidiladha baru-baju ni. This baju kurung never be worn and still new with tag lagi. 

                              

                                        

In size XS, this baju is too big for me. Maybe because I dah loose weight lately. Rasa sayang nak alter sebab tak sanggup nak usik this genius piece. Apa yang menarik mengenai baju ni kerana details dan beads dekat bahagian bahu dan pinggang. Menaik kan lagi seri baju ni. Original price is RM380 but im selling RM350. Kalau nak COD area PJ boleh nak by pos laju pun boleh. 


                        

so..if anyone interested, u can email me at iyrinshoppe@gmail.com 








Update: Sold to Ain. Thanks dear! :)

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain