fb Twitter

Thursday, October 11

SNE Beutskin Essence - Cara pengambilan & Review #4

Sebelum tu, I nak share tentang ingredient Beutskin Essence terlebih dahulu. Beutskin diperbuat daripada 100% bahan semua jadi. Antara kandungan nya ialah Pati Tomato (Lycopene), Kudzu Tropika Radix Puerariae Lobata, Minyak biji anggur, Lycopene, Minyak kacang Pain, Beeswax (lilin lebah) dan Minyak Biji Seabuckthorn


Lilin lebah:
Merawat parut pada kulit, memperbaiki kulit yang kasar dan kendur, menguatkan kekenyalan serat pada kulit, menggalakkan metabolisme melanin untuk memutihkan kulit.


Lycopene:
Mempunyai fungsi anti-pengoksidaan yang kuat untuk menyingkirkan radikal bebas, melambatkan penuaan dan menggalakkan pertumbuhan sel.

Minyak Biji Anggur:
Mencegah dan merawat penyakit kardiovaskular, menurunkan serum kolesterol dan tekanan darah, menentang radikal bebas dan anti-penuaan.

Minyak Kacang Pain:
Membantu mengurangi tahap kolestrol dan trigliserida, menghalang vasokonstriksi, meransang metabolisme interferon dan nodus limfa, mengurangkan tekanan darah, mengaktifkan sel-sel NK dan meransang pemecahan lemak



Radix Pueraria Lobata:
Meningkatkan aliran darah ke arteri koronari, menurunkan kekangan pembuluh darah., mengencangkan payudara, merapatkan bahagian intim dan memperbaiki sistem peranakan wanita.
Minyak Biji Seabuckthorn:Menyingkir radikal bebas yang berlebihan daripada badan, menguat, menyelaras dan mengaktifkan sel imun badan, meningkatkan daya pertahanan terhadap penyakit dan melaraskan fungsi endokrin

Beutskin Essence telah dikilangkan di China, berstatus halal dan telah lulus Kementerian Kesihatan Malaysia (KMM): MAL08031430TR





Cara pengambilan pula, permulaan kotak pertama dan nak kesan yang cepat boleh ambil 4 biji sehari. 2 biji pagi sebelum masa perut masih kosong iaitu 1 jam sebelum sarapan dan 2 biji malam sebelum hendak tidur kerana pada waktu ini, sistem pencernaan bersedia menyerap dengan kadar maksima tanpa gangguan dari makanan yang belum dihadam atau masih banyak di dalam perut. Lepas tu boleh maintain ambil 2 biji sehari. Kalau mampu, boleh teruskan pengambilan 4 biji sehari.

Kalau ada mengambil supplement lain, jarak kan sekurang-kurangnya 1 jam. Tapi seelok-eloknya ambil Beutskin sahaja tanpa sebarang supplement yang lain untuk lihat kesan BE ni ke atas tubuh badan kita.

Air..air...air..make sure minum air masak/ mineral yang banyak untuk proses penguraian dan penyerapan zat-zat penting yang diperlukan serta berperanan menyebar semua khasiat itu pada seluruh tubuh, membantu mempercepatkan pembuangan toksin penyebab radikal bebas di dalam badan selain memelihara kelembapan dan keanjalan kulit. Kalau tak sia-sia saja pemgambilan Beutskin ni. 


Kesan keatas I selepas hampir 3 kotak pengambilan Beutskin.

1. Kuku makin cantek uollsss. Kilat-kilat natural lagi. Save dah duit tak payah pergi buat manicure dan pedicure ^_^ . Kulit tangan dan kaki pun dah kurang kering nya berbanding sebelum pengambilan BE. Kalau tak dulu asik nak kena menyental je tumit kaki untuk buangkan kulit-kulit mati.

2. Skin complexion bertambah tambah elok. Semakin even, glowing dan supple. eceh!

3. Badan dah rasa kurang penat dan sakit-sakit belakang pun dah berkurangan. Seperti contoh, semalam sehari suntuk I kesana kemari kerana ada beberapa urusan yang perlu diselesaikan. Tak rasa letih yang melampau pun tapi rasa lebih bertenaga. 



SNE Beutskin Essence

Stock masih banyak dalam tangan. Sesiapa yang berminat boleh contact saya.

BEUTSKIN ESSENCE SEKOTAK 60 KAPSUL = RM240 SAHAJA DAN PERCUMA POSLAJU SELURUH MALAYSIA.  


TRIAL 10 BIJI = RM50 SAHAJA*

TRIAL 20 BIJI = RM90 SAHAJA*

TRIAL 30 BIJI = RM130 SAHAJA*

*POSLAJU RM6 SEMENANJUNG MALAYSIA/RM9 SABAH & SARAWAK. 
UNTUK KETERANGAN LANJUT ATAU YANG BERMINAT UNTUK DAPATKAN SNE, BOLEH EMAIL KE: iyrinshoppe@gmail.com 

Setiap pembelian akan didaftar kan terus menjadi ahli. Jadi kotak kedua dan seterusnya untuk Beutskin berharga RM200. Untuk mana-mana product SNE pun akan mendapat harga member.


Entry sebelum ini:








www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain