fb Twitter

Thursday, October 4

H&M KL

Selepas seminggu pembukaan H&M KL, I managed to went there untuk tengok-tengok kawasan dan window shopping. Ahaks! Window shopping la sangat kan. Went there on Friday, but the crowd were crazeeeyyy..Ingat kan dah reda la sikit since launching pun seminggu yang lepas. Walaupun tak sesesak masa launching hari tu, but the queue untuk masuk fitting room agak panjang. Kena beratur lebih kurang 15 minit untuk masuk ke dalam fitting room. fuhh..that was longggg 



My favorite H&M looks

Terletak di Lot10 KL, H&M sure pack and jam with people punya. Mempunyai 3 tingkat dan menawarkan pakaian untuk wanita, kanak-kanak, lelaki, accessories, kasut, lingerie dan almost everything boleh dapat kat sini! U will never get bored bila dah masuk dalam. eh..pernah ke shopping boring? Walaupun dah pusing satu H&M, tapi rasa ada je corner yang I terlepas pandang.

View from level 1. Nais kan

Tingkat bawah dan tingkat 1 banyak pakaian dan accessories untuk wanita. Harga pula boleh tahan murah. Untuk seluar, harga bermula dari RM39.90 sehingga RM149. Warna dan design untuk seluar lawa-lawa pula tu. Di tingkat paling atas sekali terletaknya pakaian lelaki dan kanak-kanak. Pakaian kanak-kanak pula bermula dari RM29.90 sahaja. 


 Accessories pula berharga dari RM19.90 sehingga RM149. Cincin dan earing pun ada di jual dengan harga yang sangat sangat murah.


Untuk pakaian lelaki pula, harga bermula dari RM19.90 untuk t-shirt. I'm helping a friend untuk survey jacket lelaki, so agak lama juga I pusing-pusing dekat level 2. Banyak juga baju yang trendy, eksklusif dan berkualiti di bahagian lelaki and I ada terserempak dengan beberapa fashionista lelaki. Love their sense of fashion. Sangat runway fashion.



Jaket ni agak murah kan dan kain yang digunakan pun agak tebal dan selesa.

Tapi ada a few design dalam wishlist I tak ada jual. Maybe dah sold out or tak bawak masuk sini. Ni antara pakaian yang I sangat sangat berkenan.



 Printed pattern legging

Peplum blous

Somehow I managed to grab printed pants with different design. 


ohemgg..so ugly without shoe there! 




My H&M haul that day






Mint green pants

I sangat gila dengan colored jeans. Warna kuning, merah, orange je belum ada lagi ni ^_^ . H&M will definitely menjadi tempat yang I kerap kunjungi untuk menghabiskan duit sebab design, colors dan materials sangat-sangat street fashion. Me love!




Last but not least, favorite necklace I beli dekat Sg. wang. 










www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain