fb Twitter

Friday, October 5

Blog problem

Erghh...lepas satu..satu kan problem blogspot ni. Pagi tadi keluar warning kata ada malware. Bila check-check balik, warning tu keluar di sebab kan widget Instagram yang I pasang. Normally memang macam tu kalau ada link ke website lain. So, solution nya, I remove terus widget tu. Settle problem! No worries, tak ada malware pun dalam website I ni. Suci tau!

Lepas tu I gatal tangan adjust la blog ni nak bagi lawa dan ringan sedikit. Lepas tu bila teliti balik satu persatu, komen-komen dalam entry boleh pulak hilang *hantuk kepala dekat dinding*. Tapi bukan semua hilang. Ada beberapa komen dalam entry yang tertentu hilang and I tak tahu macam mana nak recover balik. Dah puas dah google. Tak jumpa solution pun -_-' . I tak delete pun komen-komen tu, sayang ada lah sebab bukan senang orang nak tinggalkan komen. Problem tu ada sebab I pakai Intensedebate. Nak delete Intensedebate ni sayang, sebab dekat bahagian komen jadi lebih kemas dan ada function commentluv.


Dah lah last week jari terkepit pintu kereta. Eh! ni pun nak cerita ke?. Pedulik!





Makin lawa la kuku gwe ni. Tak payah sibuk-sibuk nak pakai cutex bagai. Natural beauty gittuew!




www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain