Tuesday, September 25

SNE Beutskin Essence (Sebelum & Selepas)

Tiap kali guugle pasal Beutskin Essence ni asik keluar gambar retis je di jadikan model. Tak ada ke gamba orang-orang biasa buat jadi model? Memandang kan I syok sendiri dan ada request suruh I letak gamba, so ini dia ..selepas 3 kotak (sebulan setengah) I ambil SNE Beautskin Essence. Ahaks..enjoice! 

Sebelum dan selepas pengambilan Beutskin Essence

Dua-dua gamba I ambil kat tempat yang sama (dalam kereta) with the natural light (no flash) dan menggunakan hand phone camera yang sama. Tak ada filter or editing pun. Gamba 'After', I ambil hari Ahad yang lepas with minimal makeup. No foundation, no BB cream, no tinted moisturizer. I ada upload gamba tu dalam Instagram (do follow me ;).. "iyrinlatip). I just pakai compact powder, eyeliner dan lipstick saja. See how tinggi pipi I naik macam pakai botox je kan and glowing sikit berbanding dengan gambar yang sebelum I ambil BE. Ni baru sebulan setengah. Kalau 3-4 bulan macam mana la nanti and I akan tetap teruskan ber beutskin. Bagi yang nak mendirikan rumah tangga pun better ambil ni. Mesti vogue the vass masa bersanding nanti.

So..interested or ada sebarang kemusykilan?

Nak tak cantik? Do drop me an email ye pretty ladies :)


BEUTSKIN ESSENCE SEKOTAK 60 KAPSUL = RM240 SAHAJA DAN PERCUMA POSLAJU SELURUH MALAYSIA.  


TRIAL 10 BIJI = RM50 SAHAJA*

TRIAL 20 BIJI = RM90 SAHAJA*

TRIAL 30 BIJI = RM130 SAHAJA*

*POSLAJU RM6 SEMENANJUNG MALAYSIA/RM9 SABAH & SARAWAK. 

UNTUK KETERANGAN LANJUT ATAU YANG BERMINAT UNTUK DAPATKAN SNE, BOLEH EMAIL KE: iyrinshoppe@gmail.com  

Setiap pembelian akan didaftar kan terus menjadi ahli. Jadi kotak kedua dan seterusnya untuk Beutskin berharga RM200. Untuk mana-mana product SNE pun akan mendapat harga member. 

Read previous entry here:





Update 7/10/2012
Baru ambil stock tadi dan ada banyakk kotak dalam tangan. Yang berminat boleh lah order



www.tips-fb.com

47 comments:

  1. Replies
    1. boleh dear
      membantu untuk mengurangkan jerawat sekali

      Delete
  2. saya pulak dry skin, boleh ke ambil nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beutskin membantu menstabilkan hormon dalam badan.
      untuk kulit kering juga boleh ambil

      Delete
  3. Replies
    1. Hi
      untuk order, boleh email ke iyrinshoppe@gmail.com
      pembelian kotak pertama akan didaftarkan terus sebagai ahli

      Delete
  4. Iyren..gorgeous la tgk u skrg within 3 pack je dh nmpk perubahan for the whole body, I nye kulit pon sm mcm u as B4. byk produk mahal2 dh try includes produk tersohor negara tp jerwt still muncul & xcerah2 pon. klu yg ni all in one..pinkish nipple & firm it tu yg I suke. back to virgin..haha...I & husb nk try this produk since I ade jeragat sikit & parut jerawat yg xlebih 5..hihi...my husb laks ade parut jerawat blkg bdn & still produce jerawat badan...so adakah produk ini berkesan utk lelaki..hormon mereka kn xsame mcm kite...so far melalui pembacaan saya lelaki boleh makan this product...

    ReplyDelete
    Replies
    1. I pun tak sangka leh nampak perubahan walaupun tak secara drastik. sebelum ni I pun dah banyak berabis duit beli product tapi tak ngam sangat ngn kulit. Laki pun boleh amik beutskin. beutskin juga berfungsi menjaga dalaman kita sekali. banyak khasit lain sebenarnya. untuk kesan yang lebih bagus, boleh ambil sekali dengan sne kapsul.

      Delete
  5. iyrin, u amik BE jer ker atau BE+SNE sekali utk dapat result mcm dlm pic kt atas?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum ni amik BE sahaja.
      tapi sekarang tgh ambil SNE kapsul+BE

      Delete
  6. Saya nk bertanya...kenapa after sebulan setengah bru ambil SNE Kapsul yer?
    sedangkan mkn BE sahaja pun da ade kesan yg positif..pada saya kulit cik Aireen takderla problem sgt..n yg saya tahu SNE Kapsul ni
    utk org yg mempunyai kulit yg bermasalah jer kan?? n ade effect ke kalau kita cuma mkn BE sahaja smpi bila2 tnpa mengambil SNE Kapsul?cuma ingin bertanya..correct me if i wrong..tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sne kapsul bukan untuk kulit bermasalah saja. tapi berkhasiat untuk membantu mengurangkan penyakit dalaman yang lain dan membantu kekal sihat. sebelum ni antibodi i tak kuat. senang sgt sakit. Kalau nak ambil BE saja pun boleh.

      Delete
  7. dear, you makan be bape biji sehari?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi
      sekarang i ambil 2 biji be saja yang

      Delete
  8. sis u ambil SNE kapsul dan BE kan..so u ambil berape biji sehari tuk dua2 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sehari i ambil 4 biji.
      pagi: 2 biji sne Kapsul
      malam: 2 biji Beutskin

      Delete
  9. sy sama kawan mkn SNE beutskin selama 1 minggu suda,
    kami dua2 keluar pimple besar sebiji.., tau ka apa
    masala ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. masa awal permulaan pengambilan Beutskin, akan ada healing proses. Lagi satu, BE bertujuan untuk mengeluarkan toksin dari dalam badan. oleh itu, teruskan pengambilan dan minum byk air

      Delete
  10. Salam .. nak tnye sikit ni.. my friend and i amik sne+be serentak... dah guna about 11 days.. nak abes dah skotak..tp kulit macam makin gelap and naik bintik2 kecil.. nape ea ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Irah
      teruskan pengambilan. healing proses sedang berjalan tu.

      Delete
  11. nak tnya BE ni berkesan untuk cerahkan tempat2 terlindung yg susah nak cerah x,macam celah peha n ketiak tu..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. membantu mencerahkan satu badan dear termasuk di celah peha dan ketiak

      Delete
  12. Harga untuk sne kapsul dengan BE berapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga retail:
      SNe kapsul: rm220
      BE: RM240

      harga member:
      SNE kapsul: RM180
      BE:rm200

      Tapi dengar kabarcdari HQ yang harga akan naik.
      Sekiranya ada kenaikan harga akan di beritahu kelak

      Delete
  13. salam.nak tnya you kata dia akan ada healing process spt jerawat tumbuh.saya tnya healing process tu brp lama?mksudnya stakat tumbuh sebiji dua atau banyak?thankyouu.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam
      healing proses tu bergantung kepada individu dear.
      ada yang sekejap. ada yang lama.
      ada yang tumbuh jerawat 2 3 biji lepas tu dah ok.
      yang penting kene minum air yang banyak supaya toksin dalam badan dapat di salurkan keluar.

      Delete
  14. dah cuba dah baru 2 bulan. belum putih cuma kulit lembut. kalau x pakai lotion pun kulit lembut jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kulit akan jadi lembut kan..untuk putih akan ambil sedikit masa

      Delete
    2. hari tu kat blog momoy ada review lpas 6 blan

      http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/2013/05/kesan-sne-beautskin-essence-pada-diri.html

      Delete
  15. kalo org preggy leh ke pki BE tu? just curious :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. preggy tak boleh amik beutskin. tapi breastfeed boleh

      Delete
  16. Okay soalan saya pulak ,kalau saya makan BE dan SNE rasanya dah cukup untuk kecantikan keseluruhan badan.Jadinya tak payah lagi la nak ambil supplement lain mcm vit C,E jamu dan ect..?Betul tak?Tolong reply sis,THANK YOU VERY MUCH.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pengambilan BE dan SNE sudah cukup sebagai supplement untuk badan kita.

      Delete
  17. slm aireen, i consume only BE and nearly 2 weeks already. so far, i notice that my period stabilized, my upper part firmed, and i byk berpeloh (compare to dulu). but i nak tanye, will there be any effect if i expose to sun since i'm an outdoor person and minum air xla byk sgt? Thx! -Nurul-

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow.. bestnya. momoy makan kat pinggul yg naik. dlu keding jer sekarang ada isi dh. baru la lawa sikit. haha

      Delete
    2. kalau expose kepada matahari, kulit akan gelap juga. macam saya haritu bercanda di phuket. balik kulit jadi gelap. so tetap kena pakai sunblock juga. kene make sure minum air yang banyak dear.

      Delete
    3. Princess momoy..wow..naik kat pinggul.. :) tahniah dear

      Delete
  18. Replies
    1. yang..saya bru masuk kan entry baru.
      boleh baca sini untuk dapatkan harga sekarang.

      http://iyrin.blogspot.com/2013/03/harga-baru-untuk-produk-sne.html

      Delete
  19. hi mcm berminat je nak try BE ni...

    mkn 1 hari utk 2 biji blykan..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk permulaan, kena ambil sehari 4 biji.

      sekiranya berminat, boleh hantar email ke iyrinshoppe@gmail.com

      Delete
  20. aireen.. klu tgh plan to get preggy bleh tk nk try BE?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada juga customer yang baru beberapa bulan ambil BE + SNe telah di sahkan hamil. InsyaAllah

      Delete
  21. hye sis aireen ...
    sowie I nak tanye ..
    I da mkn sne dana dekat 2 minggu da ..
    tpy nape kulit I makin gelap ..
    smua kawan I tegur tat I ..
    Kew mybe sebab kulit I ta sesuai mkn sne niey ??
    plez reply ,, thankz .. :)

    ReplyDelete

Ratings and Recommendations by outbrain