fb Twitter

Friday, September 21

SNE Beutskin Essence [Review #3]

Dah selamat dah habis kan Beutskin Eseence kotak yang ke-2 dan sekarang tengah bersungguh-sungguh consume kotak yang ke-3 pula. Selepas habis kotak yang ke-2 ni, nampak perubahan sedikit demi sedikit walaupun tidak secara drastik. Setiap hari lepas bangun tidur mesti rasa nak belek-belek muka kat cermin untuk check ada perubahan atau pun tidak.

So far, I sangat puas hati. Badan rasa makin sihat dan cergas.

Perubahan dah nampak tapi tak adalah ketara sangat. Slowly kay sebab setiap product mesti akan ambil masa untuk nampak perubahan. Sebab tu la kena ambil continuously dan disiplin. Jangan ingat akan terus jadi putih melepak kalau baru makan sekotak. Sabar tau..

Sedikit info lagi mengenai SNE Beutskin ESSENCE:


Lihatlah perbezaannya dengan 3 fungsi utama Beutskin Essence
1) Membersihkan tubuh dan menyingkirkan toksin
Berdasarkan teori terkini mengenai pembersihan tubuh dan penyingkiran toksin, Beutskin Essence dirumus dengan 100% pati tumbuhan semulajadi, mengandungi bahan-bahan aktif yang mudah diserap ke dalam sistem peredaran darah untuk menghapuskan radikal bebas dan pelbagai jenis bahan-bahan berbahaya dengan menyingkirkan kesemua toksin ini daripada tubuh melalui peluh, najis, dan air kencing. Selain itu, Beutskin Essence menyelesaikan masalah kekurangan zat berdasarkan kepada keadaan patologi kita. Toksin yang terdapat dalam kulit, limfa, darah dansiatem saraf juga dapat disingkirkan daripada tubuh dengan berkesan agar tubuh bebas sepenuhnya daripada toksin. Sebaik sahaja semua toksin ini disingkirkan, selera makan, kualiti tidur, kesejahteraan emosi dan daya ketahanan seseorang terhadap penyakit juga akan meningkat.
2) Memperbaiki dan memulihkan semula fungsi-fungsi tubuh
Selepas proses pembersihan tubuh dan penyingkiran toksin, lebih seratus jenis nutrien aktif yang terkandung dalam Beutskin Essence akan diserap dengan mudah oleh tubuh dan diangkut oleh darah tanpa meninggalkan sebarang sisa bahan buangan. Ia memulihkan tisu-tisu yang rosak, mempercepatkan pertumbuhan semula dan pembaikan tisu-tisu lembut, menyelaraskan fungsi-fungsi fisiologi, mengembalikan dan mengekalkan kecergasan sel, menyelaraskan sistem edokrin, menguatkan fungsi sistem imun tubuh, menyeimbangkan penyebaran hormon dalam tubuh serta merencatkan pembentukan melanindan pempingmenan supaya mencapai pencergasan semula tubuh badan yang menyeluruh.
3) Meransang pertumbuhan semula sel-sel kulit yang baru dan sihat
Beutskin Essence mampu memulihkan tisu-tisu dan organ-organ dalam tubuh dengan pantas, mengaktifkan sel-sel tubuh dan muka, meransang semula sintesis kolagen, menyerikan kulit dan mencegah atropi yang teruk akibat penuaan. Ia mengembalikan keanjalan kulit, meransang pembahagian sel-sel tunjang kulit dan sel-sel serat. Pertumbuhan dan metabilisme kulit menjadi  lebih pantas dan serentak dengan itu, penghasilan melanin akan menjadi semakin berkurangan supaya kulit kelihatan lebih halus dan berseri. Selain itu, ia mampu meningkatkan ketahanan kulit dan mengurangkan garis-garis halus dengan berkesan agar kulit lebih sihat dan lebih anjal dalam masa yang singkat. Ia juga mengaktifkan sel-sel imun pada kulit, menguatkan ketahanan kulit dengan cepat dan mengembalikan semula tenaga bagi menggalakkan pertumbuhan kulit baru yang lebih sihat.


Ni antara kesan-kesan yang dapat nampak selepas habis makan kotak yang ke-2:

1. Kulit tangan dan kaki nampak sedikit cerah tapi belum putih melepak lagi. Asalnya, warna kulit kaki i memang tak sekata akibat ber sunbathing tak hingat punya dekat Phuket awal tahun hari tu. Bawah gelap, atas putih. Nampak sangat ketara ok. But now, warna kulit dah jadi semakin sekata dan senada. 

2. Armpit pun dah nampak semakin cerah dan lawa (eh?) dari sebelum ni. 

3. Member yang jarang jumpa ada tegur kulit muka dah makin elok and kesan parut jerawat kat muka dah semakin pudar. Siap tanya lagi I ambil apa. Ofkos la cerita dengan penuh semangatkan. Parut ni mungkin makan masa sedikit untuk terus hilang tambah-tambah lagi kalau jenis parut yang dah lama. Lagi satu, I ada bekas terkena curling thong kat peha dan parut tu dah semakin pudar.

4. Selara makan semakin meningka dan yang ni memang tak di nafikan. Masa bulan puasa hari tu berat badan turun 43kg (ok..maybe sebab puasa kot). Lepas puasa je naik 2kg. Tapi sampai sekarang berat still maintain 45kg walaupun makan banyak di setiap open house or jamuan raya. I mana control makan pun. Apa yang ada depan mata semua ngap je.. Serius tau..I memang makan banyak gila. Kalau kat office ada jamuan raya, balik rumah pun makan heavy meal lagi but berat tetap tak naik. Beutskin memang berfungsi untuk mengideal berat badan individu. Contohnya, kalau terlalu kurus, nanti BE akan menyeimbangkan berat badan dengan meningkat kan selera makan.

5. Sekarang jerawat susah nak keluar walaupun sebelum atau tengah period. Dulu asal nak period je, jerawat mesti naik berbiji-biji. Sekarang ni kalau naik pun cepat je surutnya. Jerawat kat belakang badan pun dah kurang dah. Tapi dalam masa yang sama, I still maintain penjagaan luaran kulit yang asas. Cuci muka 2 kali sehari dan selang beberapa hari mesti pakai mask dan sunblock tak tinggal bila nak keluar rumah .. Nak lawa jangan malas tau dan minum air sekurang-kurangnya 8 gelas sehari untuk menyinkirkan toksin. Naik melecet keluar masuk toilet -_-'.

Ada sesetengah orang nampak effect kat punggung. Nampak lagi mantap katanya. Tapi tang ni I tatau macam mana nak analyse kat diri sendiri sebab sendiri tengok kemantapan sama je. ahaks!

Untuk kesan yang lebih pantas dan optimum, di saran untuk ambik SNE kapsul dulu dan baru disusuli dengan pengambilan SNE Beutskin Essence. Tapi I terus ambil BE je sebab kondaksi muka tak adalah teruk sangat. Kalau ada masalah kesihatan better ambil dengan SNE Kapsul dulu. Selain itu, kalau dah consume SNE Beutskin, tak perlu ambil supplement yang lain dah. Satu jenis supplement je cukup.

I akan terus ber'beutskin' sebab ni merupakan supplement kesihatan yang baik untuk luar dan dalam dan I dah pun register as a pengedar. Sebagai pengguna and dah pun mencuba dan merasai sendiri kesan dari supplement ni, baru I berani jual. I akan bagitahu secara jujur kalau supplement tu elok sebab diri sendiri pun makan. Kalau tak elok, I memang tak kan jual dan keluarkan langsung dalam belog ni.

Untuk sesiapa yang berminat untuk mencuba SNE Beutskin, boleh dapatkan dari saya. 

BEUTSKIN ESSENCE SEKOTAK 60 KAPSUL = RM240 SAHAJA DAN PERCUMA POSLAJU SELURUH MALAYSIA.  


TRIAL 10 BIJI = RM50 SAHAJA*
TRIAL 20 BIJI = RM90 SAHAJA*
TRIAL 30 BIJI = RM130 SAHAJA*
*POSLAJU RM6 SEMENANJUNG MALAYSIA/RM9 SABAH & SARAWAK. 
UNTUK KETERANGAN LANJUT ATAU YANG BERMINAT UNTUK DAPATKAN SNE, BOLEH EMAIL KE: iyrinshoppe@gmail.com 
Setiap pembelian akan didaftar kan terus menjadi ahli. Jadi kotak kedua dan seterusnya untuk Beutskin berharga RM200. Untuk mana-mana product SNE pun akan mendapat harga member. 

Selain nak cantik, dalam masa yang sama kesihatan pun perlu dijaga. Jadi, SNE Beautskin sesuai untuk kecantikan luar dan dalam. Siapa-siapa dah ambil BE ni, jom share pengalaman uolls pulak...



Updated:




Previous Entry:





www.tips-fb.com

10 comments:

  1. I pn da try...siyes mmg puas ati lahh..trus jtuh cinta ngn BE..sumpah xcrik lain..hehe...now da try 2 kotak n mmg nmpk la perubahan..sgt2 puas ati..love u BE..ahaks

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..kan..i pun sgt puas hati
      walaupun agak mahal..tapi puas hati :)

      Delete
  2. Iyrin , tak update review lagi ke? Nak tau gak skrg ni apa pulak perubahan yg iyrin rasa. Seriously, ur testimoni lebih realistik compare dgn testimoni yg pnh saya baca kat blog or fb cos urs lebih menyeluruh bkn setakat mention pasal kulit muka je. Pls update ya :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi mizzmas
      yang latest yang ni: http://iyrin.blogspot.com/2012/10/sne-beutskin-essence-cara-pengambilan.html

      Delete
  3. salam..iyrin consume sne capsule skli ke or just BE?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekarang ni tengah ambil SNE kapsul + BE

      Delete
  4. sis,macam mana kalau ada parut dekat mukaa nanti dia hilang jugak ke ? saya takut nanti kulit mencerah tapi parut masih ada lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. BE memang membantu memudar kan parut kat muka dear :)

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. dasyat. memang berkesan pada u dear

    jemput baca review momoy plak lpas amik 6 blan

    http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/2013/05/kesan-sne-beautskin-essence-pada-diri.html

    ReplyDelete

Ratings and Recommendations by outbrain