fb Twitter

Tuesday, August 28

SNE Beutskin Essence [Review #2]

As promised, setelah berkurun baru nak update..sorry ye uoolsss…terasa amat berat nak buka lappy masa musim cuti raya ni. Biar lama sikit..baru suspend kan nak tau result *ok! not funny*

 Masuk hari ni, dah hari ke-28 I ambil Beutskin Essence dan dah masuk kotak yang ke-2 pun. Sekarang ni ada nampak sedikit perubahan pada kulit walaupun tidak la terlalu ketara. BE ni sangat la mahal. Sekotak je dah RM240 ada 60 biji. Untuk kotak yang pertama, I ambil 4 biji sehari dan boleh tahan 15 hari je. Tapi kotak seterusnya I ambil 2 biji sehari boleh la tahan sebulan kalau nak berjimat. Masa bulan puasa sebelum ni, I ambil 2 biji masa berbuka dan 2 biji lagi sebelum nak tidur dan I akan pastikan minum air yang banyak semasa berbuka untuk dan masa bersahur untuk memastikan toksik-toksik dalam badan dapat disalurkan keluar. Kotak yang ke-2 ni, I hanya ambil 2 biji sebelum nak tidur dan minum air yang banyak juga.
   
 SNE Beutskin Essence

 2 biji untuk setiap malam 

Apa sebenarnya Beutskin Essence ni kan. Korang dah tengok kan macam mana Adira leh transform jadi putih melepak macam sekarang ni. Well…ini la rahsianya kecantikan dia yang telah mengambil Beutskin Essence sejak dari tahun lepas lagi *eceh*. Disebabkan itu, I pun verangan nak jadi cantik macam Adira la jugak kan. Tak putih macam dia pun tak apa janji kulit jadi sihat dan bersih pun dah ok. Almaklum la..sejak umur dah nak masuk 3 series ni..macam-macam perubahan kulit dah terasa.
 



Beutskin Essence ni bukan untuk tujuan kecantikan sahaja, tapi juga sebagai supplement untuk kesihatan luar dan dalam agar lebih sihat dan cergas.

“ Mengubah Statistik Umur Manusia ”
5 FAKTOR UTAMA
1. Memutihkan
2. Kecerahan Kulit
3. Memperbaiki Gen
4. Metabolik
5. Anti-Pengoksidaan

     
Beutskin Essence dirumus dengan menggunakan ramuan platinum daripada esens tumbuhan yang unik dan digabung dengan penggunaan teknik ekstraksi supercritical CO2, berupaya menguraikan melanin dan pigmen kuning pada kulit dengan cepat demi memutihkan dan memperbaharui sel badan secara keseluruhan. Ia menggalakkan metabolisme sel dari dalam ke luaran supaya membolehkan badan menjadi lebih sihat dan memperolehi kulit yang lebih cerah. Ia juga membebaskan enzim-enzim aktif sel, berkesan untuk menghalang aktiviti penyahasilan dan meningkatkan tenaga sel supaya tisu kulit seluruh badan berfungsi dengan normal.
     
KESAN-KESAN SELEPAS PENGGUNAAN BEUTSKIN ESSENCE
3 hari :
- Menstabilkan fungsi hati dan buah pinggang, kadar peneutralan toksin dalam badan meningkat dengan nyata sekali, kekangan kapilari darah meningkat, hemoglobin meningkat dengan nyata, ketidakseimbangan ’qi’ dan darah dapat diperbaiki dan memulihkan daya.

     
10 hari :
- Keadaan fizikal bertambah baik, sebahagian toksin dalam hati, buah pinggang dan darah dapat disingkirkan, keupayaan anti-pengoksidaan dalam badan meningkat, kapilari darah menjadi lebih lembut, memulihkan dan meningkatkan kekenyalan dinding darah pada masa yang sama menyelaras fungsi ovari.

     
30 hari :
- Toksin pada organ dalaman badan dapat disingkirkan lalu dipenuhi dengan bekalan nutrien yang diperlukan, keupayaan baik-diri kulit dipulihkan dan ditingkatkan, fungsi peredaran mikro pada kulit diselaraskan secara efektif.

     
60 hari :- Meningkatkan liang-diri kulit, keupayaan daya penahanan kulit meningkat, fungsi endokrin bertambah baik dan teratur, perubahan daripada kulit yang berwarna kuning gelap kepada kulit cerah berseri-seri.
     
90 hari:- Lebihan lipofusin dan radikal bebas dalam badan disingkirkan, sel-sel menjadi aktif dan keanjalan kulit dipulihkan lalu mengembalikan wajah yang cantik dan kelihatan muda.
Penggunaan jangka masa panjang :  
- Metabolisme badan berada dalam keadaan peredaran yang baik, kulit menjadi lembut, licin, sihat, cerah, cantik dan sempurna.

 
APAKAH YANG KAUM WANITA TAKUTKAN??
Selepas tempoh baligh, seorang wanita akan melangkah ke alam perkahwinan, keibuan dan menopaus.  
Setiap hari, wanita moden perlu mengendalikan pelbagai tanggungjawab di antara kerjaya, keluarga dan masa peribadinya. Selain daripada berusaha dalam kerjayanya, mereka turut memainkan peranan sebagai seorang isteri dan ibu, prihatin terhadap pendidikan anak-anak serta pelbagai perkara remeh yang lain, lalu kerap mengabaikan perihal penjagaan kesihatan diri sendiri!

 
Akibatnya, kesihatan mereka semakin merosot dan muncullah pelbagai simptom. Contohnya, ketidaksamaan endokrin menyebabkan obesiti, gangguan haid (dismenorea, amenorea, haid tidak tetap), simpton klimakterik (insomnia, panas baran, pempigmenan atau kemunculan plak senil) dan masalah-masalah lain berkait kesihatan wanita.
 
Maka, wanita takut menjadi gemuk, tua dan hodoh!
Oleh itu, mencari produk yang dapat melegakan masalah kesihatan wanita merupakan perkara yang sangat penting!

 
Kapsul SNE dan BEUTSKIN ESSENCE yang diformulasi berasaskan 5 teori, di samping menggunakan seabuckthorn yang ajaib sebagai bahan utamanya merupakan berita baik untuk kaum hawa.
 
Kapsul SNE dan BEUTSKIN ESSENCE membekalkan sel kita dengan nutrien yang mencukupi untuk mengaktifkan sel, menyelaraskan sistem endokrin, mencegah dan melegakan ketakseimbangan hormon. Ia juga menentang radikal bebas demi mencegah kerosakan yang diakibatkan ancaman radikal bebas kepada sel badan dan meningkatkan sistem imun dengan menangkis serangan bakteria dan virus, serta membaiki keadaan penyakit genetik.
 
Kaum wanita, anda harus menjaga kesihatan anda, agar anda sihat walafiat dan mendapat menjaga kesejahteraan orang yang disayangi, serta menjalankan tanggungjawab anda sebagai seorang isteri, ibu dan wanita berkaliber dengan sepenuh hati.
 
MENYEMARAKKAN HUBUNGAN INTIM YANG HAMBAR


      ohh..yang part last tu macam menarik je..
Kesan-kesan yang I rasa sehingga hari ni:


1. Sekarang tiap-tiap pagi mesti akan ke toilet. Proses penyahtinjaan semakin senang dan aktif..hahha . Kalau sebelum ni mesti selang sehari tapi sekarang setiap pagi. Mungkin disebabkan metabolisme badan dah naik agaknya.

2. Yang paling ketara perubahan yang rasa tang kulit muka yang jadi semakin lembut, mulus dan lembab. Suka usap muka sendiri sebab lembut macam kulit baby *ferasan*. Pori-pori pun semakin mengecil sebanding sebelum ni. Masalah kulit berminyak pun dah semakin kurang. Nak apply makeup senang sebab tak nampak bercapok-capok. Lagi satu, pigmentasi I pun dah semakin pudar. This 1 I sangat suka sebab dah cuba macam-macam product untuk hilangkan pigmentasi ni. So far makan BE ni yang paling berkesan. Tapi… bab putih pinkish pinkish tu I belum nampak lagi. Kulit pun rasa kusam je lagi ni. Tangan dan badan pun belum nampak lagi putih. Mungkin sebab baru 2 kotak agak nya.

3. Kulit dibahagian tapak kaki dah tak kasar dan merekah sangat macam dulu.

4. Ni part censored sikit ye..my '”dua buah limau” semakin firm dan kismis semakin cerah *sorok muka*.. faham tak? Tak faham boleh message I. Nanti I ceritakan dengan lebih details ye. Segan la nak cerita kat sini.

5. Kitaran period on time. Tepat hari yang ke-28 pula tu *surprised!*. Period I selalu nya tak stabil dan datang lambat. Kadang-kadang lewat sebulan pula tu. Tapi yang ni I nak pantau lagi. Mungkin kebetulan sebab I pun baru makan kan. Kita tengok lagi untuk bulan ke-2 dan seterusnya. Akan update lagi nanti.

6. Selera makan pun semakin meningkat.

  
 Dari dulu lagi kulit muka lagi gelap dari leher…kenapakah?

Sampai sini dulu. Nanti I update untuk kotak ke-3 pula ye.. Selamat ber Beutskin semua! Tak saba nak cantek!


BEUTSKIN ESSENCE SEKOTAK 60 KAPSUL = RM240 SAHAJA DAN PERCUMA POSLAJU SELURUH MALAYSIA.  

TRIAL 10 BIJI = RM50 SAHAJA
TRIAL 20 BIJI = RM90 SAHAJA
TRIAL 30 BIJI = RM130 SAHAJA
UNTUK KETERANGAN LANJUT ATAU YANG BERMINAT UNTUK DAPATKAN SNE, BOLEH EMAIL KE: iyrinshoppe@gmail.com 
Setiap pembelian akan didaftar kan terus menjadi ahli. Jadi kotak kedua dan seterusnya untuk Beutskin berharga RM200. Untuk mana-mana product SNE pun akan mendapat harga member. 
Updated:
www.tips-fb.com

40 comments:

  1. Hai..u guna lagi beuty skin tu? Berkesan x? Putih cam adira?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi..masih lagi makan beutskin ni.
      belum lagi putih macam Adira lagi.
      tapi dah nampak kesan positif :)

      Delete
    2. dah putih mcm mana sekarang dear ?
      cerah skit x?

      Delete
    3. nanti I upload latest pic ye dear :)

      Delete
    4. sis...momoy dah cuba. ni lepas 6 blan

      http://www.momoy-blogirl.blogspot.com/2013/05/kesan-sne-beautskin-essence-pada-diri.html

      Delete
  2. Hai.. If nak beli macam mane ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi..nak beli u boleh email i kat sini
      iyrinshoppe@gmail.com

      Delete
  3. Dh 2 mg makan..period datang dengn darah yg agak banyak..sebelum ni period tak tetap n darah tak berape byk..memang mcm tu ker..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Aznie
      Elok tu..membantu mengeluarkan darah kotor.
      terus kan pengambilan dan minum banyak air ye.

      Delete
    2. Plan to preggy for the 5th one...dh ade 4 boys..plan to get a girl..so, nakmteruskan ambil ke??

      Delete
    3. boleh teruskan pengambilan BE.
      cuma bila dah pregnant harus berhenti ambil BE.

      Delete
  4. hye sis.. how if i nak beli ni? macam mana? kene kat web jugak ke.. or ada stokis2 yang boleh i pegi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi dear
      if nak beli boleh email i
      iyrinshoppe@gmail.com

      Delete
  5. Salam & hai,nak tanya. Kalau kte dah ambil beutskin ni n tetibe rasa nak stop ambik. Ade ape2 side effect x? Cam badan akan naik mendadak atau ape2 je?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam
      kalau nak stop tak akan mendatangkan sebarang side effect ke atas badan kita.

      Delete
  6. Salam,klu kite ambk alpha lipid ngn bs skli bleh ke? Ader efffect tak ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam
      boleh amik sekali. tapi jarak kan masa pengambilan sekurang-kurangnya sejam

      Delete
  7. salam...
    kalu kulit muka dah ok( xde jerawat),tapi muka gelap + kusam ,kene amik SNE jgak x? ker amik beaut essence je?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam
      kalau tak ada masalah sangat, boleh ambil Beautskin saja.
      tapi ambil SNE + BE akan dapat kesan yang lebih cepat

      Delete
  8. salam...i nak tanye...u makan beutskin essence je ke?mase u mkn awl awl tu ade pape tak jd?i mean like tumbuh jerawat byk2 or jeragat ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum ni I ambil SNE+ BE. tapi sekarang maintain beutskin sahaja.
      masa awal2 ambil tak ada tumbuh jerawat atau jeragat pun. malah membantu mengurangkan.

      Delete
  9. Hi nak Tanya, kalau I breast feed boleh makan ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh yang..
      malah amat di galakkan kerana akan meningkatkan pengeluaran susu

      Delete
  10. Hi nak Tanya, kalau I breast feed boleh makan ke?

    ReplyDelete
  11. Nk tanya..i skrg ni dlm pantang dan sdg bf..Blh mkn ke SNE dan BE tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk pantang, di sarankan ambil SNE kapsul terlebih dahulu.
      kerana membantu untuk menyembuhkan luka lepas bersalin.

      Delete
  12. Hai irin..wawa ni..

    Nak tanya, untuk dalaman u ambik BE + SNE..
    Utk luaran kulit muke u pakai produk ape yer@ ada suggestion produk kecantikan ape yg best x..
    Boleh share? Heee kulit u nampak cantik sgt ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi wawa
      kulit saya ni biasa2 je..actually tak de la cantik sangat kulit muka kalau tgk di lua. maybe dalam gambar je ko lain skit.

      setakat ni saya still maintain pakai proactive lagi. tak berani nak tuka sebab dulu ada prob acne.

      sya ada wat review dulu:
      http://iyrin.blogspot.com/2012/01/review-proactiv-solution.html

      Delete
  13. salam..nak tanye..bdan cam nk demam la lepas amik sne...simptom biase ke tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus dear..tu makna nya BE/SNE sedang bertindak balas. teruskan pengambilan.

      Delete
  14. Hi, I dah masuk kotak ke2 sne & be...klu jerawat halus naik kat muka dr bawah dagu ke pipi...adakah itu effect yg biasa?.. berapa lama & macam mana nak hilangkan jerawat tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi..
      itu memang effect biasa untuk permulaan.
      pastikan minum air yang banyak

      Delete
  15. hye aireen ..
    saya nak tanye ..
    saya da makan sne beautyskin da dkat 2 minggu da ..
    tpy nape kulit saya makin gelap ea ,, bukannye makin cerah ..
    kew kulit saya ta sesuai makan sne beautyskin niey ..
    or saya kne makan sne beauty+sne kapsul ...
    klaw makan sne beauty skin jerk ta bole kew ??
    sowie bnyk sangat bertanyaan ..
    hehehe .. thanks aireen .. =)

    ReplyDelete
  16. hi aireen
    i nk tnyer..mcm mana perubahan pd kulit u skrg..i pun makan tp baru sebulan..

    ReplyDelete
  17. Saya makan tomato juice campur fresh milk hari2. Muka jadi semakin cerah sampai cina dekat mall puji. "Muka awak sangat cantik". Padahal tk kenal pun. Cuba try.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke..saya mmg suka jus tomato tapi tak pernah try dengan fresh milk lg. nnt nak try la :) . thanx for sharing

      Delete
  18. Hai,nak tnya klau jrwt tumbuh kat muka,leher n anggta bdan yg lain mmg prbhan pstif ke.rsau jgk sya tkt x hlg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy nasihat kan untuk berhenti. takut badan u tak sesuai dengn produk ni

      Delete
  19. Salam.. Sy juga dh gna be ni putih tu tk nmpk ag kulit halus tu ade laa..agak2 ade harapan ke tuk putih? he.He.he

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam
      kene rajin ambil secara berterusn untuk kesan yang menyeluruh

      Delete

Ratings and Recommendations by outbrain