fb Twitter

Thursday, August 2

Juliette by Jovian Mandagie

Look whos finally arrived semalam at my doorstep sampai I yang dekat office ni tak sabar nak balik rumah.

  

edit

Kebetulan 3 parcel dapat semalam dan I super excited dapat yang kotak color orange tu je *chicken dance*.

  

C360_2012-08-01-16-50-48

Selepas beberapa hari tunggu dengan penuh kesabaran, akhirnya item ini sampai ke tangan ku jua.. woot..woot

  

C360_2012-08-01-16-51-50 Presenting..

  

C360_2012-08-01-16-52-16_org

Aviraya Ready To Wear by Jovian Mandagie.

  

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

  .

.

.

.

.

.

.

.

.

C360_2012-08-01-16-54-22

Juliette by Jovian RTW

  

Baju ini sampai in a perfect condition except ada a few water marks here and there which can be forgiven. Firstly bila dapat baju ni I cepat-cepat check saiz because ada a few cases Zalora mix-up the item. Customer order saiz lain but dapat saiz lain, baju dan kain tak sama saiz and even ada yang dapat baju saja kain tak deliver sekali. This is true story.. I heard from someone masa dekat FL Jalan Tar. Such a silly mistakes. Nasib baik saiz baju and kain betul in XS.

  

Dengan perasaan yang sangat teruja, I terus sarung kan baju ni dan cutting is absolute perfect for my petite body except for the kain yang agak ketat untuk vontots comel ni tapi kain sangat flowing..suka..suka.. Material yang digunakan sangat berkualiti dan beads yang ada menambahkan lagi seri baju ni. Overall, I feel luxurious in this genius design. The color is stunning and this would be my first baju raya in turquoise blue

  

616696_10151039615633926_1547162212_o

  

Nak tambah satu lagi baju for my Jovian collection. Jova perhaps..ke Janelle..or Jules pun lawa juga…Jadore not to be missed also..ouhhh myy.

www.tips-fb.com

2 comments:

  1. hi can i know what is ur waist size, and i want to get this design too. but only size xs left not sure i can fit or not. i am 168 tall, is size xs skirt length - need alter short for u?

    ReplyDelete
    Replies
    1. My waist is 26. but hip quite tight for me.
      no need to alter the skirt. I just fold it over :)
      im thinking of letting go my brand new jerielle cz it a bit lose for me :( Size XS. unworn.

      Delete

Ratings and Recommendations by outbrain