Tuesday, May 8

Reason of silence

I never talk about my love life here. Bukan I tak appreciate..but it is too personal untuk showing off. Biar lah dengan niat yang ikhlas dan pernikahan tu berlaku dahulu then baru la boleh berkongsi kebahagiaan itu bersama. Tapi untuk sekian kali, kasih sayang yang terbina atas dasar cinta itu sudah tiada lagi. Kebahagiaan yang di idam kan bukan lagi milik ku dan angan-angan yang di simpan terpaksa dilupakan seperti bunga-bunga layu yang berterbangan.

  

womandez014_L

  

Walaupun perit dan terluka, hidup masih perlu di teruskan untuk membahagiakan mereka yang masih menyayangi diriku.  Mungkin pengalaman kali ini dapat menjadikan aku lebih matang dan kuat untukku meneruskan liku-liku kehidupan yang masih panjang ini. Tak pernah berasa menyesal mengenali diri nya sebaliknya aku amat bersyukur di temukan dengan mu kerana banyak mengubah tingkah laku ku selama ini. Aku amat menghargai pengorbanan mu dan berdoa agar kau lebih bahagia tanpa kehadiran ku di sampingmu.

  

My Love 4 u Shinu (38)

  

Maafkan segala salah dan silap dan minta dijauhkan dari perasaan benci dan dendam. Mungkin sehari, sebulan , setahun atau bertahun-tahun untuk ku pulih kembali tapi aku tak akan pernah melupakan nya. Terima kasih kerana memberi ku peluang untuk singgah di hati mu.

fhfuhfu

  

I'm not crying anymore , that's what my mouth says.

I'm still crying about you.

No comments:

Post a Comment

Ratings and Recommendations by outbrain