fb Twitter

Monday, May 14

Im Shorty and I know it

Cut my hair short..this time really short..tak ada belas kasihan dah.

Dah malas nak ber image baik dan ala-ala sweet..ahaks…sweet ke??..puiii

 

CameraZOOM-20120511160202650 Masih setia dengan my hairdresser ni. Dah 8 tahun jadi pendandan rambut I dan tak pernah mengecewakan.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 

IMAG0871

Ramai tanya..tak sayang ke?

 

Nope..tak rasa apa-apa pun masa potong ni..Apa yang I fikir..I just need a new style  kalau boleh lagi pendek lagi bagus! I nak macam Emma Watson but yang tukang gunting rambut tu pula buat muka sedih and risau. Potong je nokss…mak tak kisah ok. Patah tumbuh hilang berganti..wtf..*tetiba*

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain