fb Twitter

Wednesday, March 28

Phuket Pictures

Ni antara gambar-gambar Phuket yang ada dalam simpanan sebab dah upload dekat facebook. Gambar dah mengecut sedikit sebab bila masuk FB kan ada auto resize. So I upload kat blog ni juga sebagai backup. At least ape-ape jadi lagi ada la juga saki baki gambar kat sane.

  

429782_10150659401206064_639581063_11048075_1929332922_n Ni masa Island hopping. Package RM100 je seorang. Dan durang memang bawak banyak pulau. Sehari suntuk pula tu sampai sunburn balik.

  

396465_10150658807281064_639581063_11046001_1017660147_n Khai Island. I paling suka kat sini sebab memang rasa betul-betul relaxing. Tapi kat sini semua kena bayar. Mahal mencekik pula tu.

  

422790_10150659601246064_639581063_11048494_2123165614_n

  

399853_10150659565066064_639581063_11048421_321197542_n Ni dekat PhiPhi Don untuk lunch buffet.

  

405407_10150658977021064_639581063_11046840_1474170664_n Still at PhiPhi Don

  

416977_10150659605286064_639581063_11048503_1170488268_n PhiPhi Don lagi

  

416921_10150658861256064_639581063_11046288_962367951_n

Maya Bay. Lawa dan juga crowded. Siap mandi bogel pun ade..pegghhhh

  

402498_10150659586971064_639581063_11048455_362014232_n Ni masa snorkling bersama ikan yang sangat peramah. Rasa nak tangkap dan picit-picit je

  

397092_10150658828046064_639581063_11046123_1619715907_nPromthep Cape Phuket. Masa ni tengah jelajah Phuket dengan menaiki motosikal yang disewa dengan harga 200Baht sahaja.

  

426555_10150658913736064_639581063_11046596_1972621311_n

Sampai juga ke Karon View ni. I just love the amazing view.

  

424392_10150659271161064_639581063_11047774_1729232874_n Kat salah satu pulau di sana. Tak sure kat pulau yang mana satu.

  

420173_10150658945821064_639581063_11046787_846327440_n Jalan paling buzy waktu malam. Patong la mana lagi.

  

420321_10150674856776064_639581063_11091936_323330986_n Night Market. Jauh sikit dari Patong. Gigih tak gigik naik moto sampai sini kan

  

421937_10150658962946064_639581063_11046817_1520898008_n Dekat night market lagi

  

420747_10150659622561064_639581063_11048528_326969323_n

Jungceylon

  

So..ni la saja gamba yang ada untuk hari yang ke 3,4 & 5 T__T

 

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain