fb Twitter

Tuesday, February 7

Cuti lagi!

Hari minggu kalau keluar KL mesti hazab giler. Sepanjang-panjang jalan penuh dengan kereta. Parking pula kalau tak setengah jam cari tak sah. Sebab tu la I tak suka sangat masuk KL. Paling koman pun pergi The Curve. Nama nak pergi Pyramid or Midvalley hujung minggu. Simpan la angan-angan tu. Kalau sanggup nak merempuh segala macam traffic dan parking, sila kan. Unless kalau sanggup bangun pagi-pagi sebelum shopping mall bukak dah tercongok depan tu. Time-time macam tu memang jalan lenggang gila. Nak parking pun senang siap boleh pilih lagi nak parking betul-betul depan pintu masuk. 

 

Setelah sekian lama tak berjimba di KL, last week maca cuti Mauilidur Rasul, I pergi ke Sg Wang, Pavillion dan Pertama. Tu pun bersebab nak buat spek and ambik baju kurung. Kalau tak, memang fikir 4-5 kali jugak nak pergi ke tak. Jalan kosong giler cakap luuuu..maybe orang semua pergi bercuti tempat lain or balik kampung. Nama pun cuti sampai 4 hari kan. Orang masih ramai, tapi tak la sesesak macam hari-hari biasa.

 

Alang-alang nak datang sini, mesti la bawak sekali my camera. Saja nak ngetest lens yang baru beli.

 

DSC_3600

 

Masa I datang tempoh hari, ada buat macam pameran ‘bear’ which is known as United Buddy Bears World tour. Ada 150 bear kat sini which is from a different countries. Start from 8th Dec sampai 15th Feb ni. The mission: deliver the message of tolerance, peaceful co-existence and support for children in need.

 

DSC_3584  #1

 

DSC_3594 #2

 

DSC_3580

#3

 

DSC_3568 #4

 

DSC_3564  #5

 

DSC_3557 #6

 

DSC_3549

posing kaver perut ni sebenarnya..demm

 

Lepas tu..lepas tu kan…I menggigil kejap bila nampak kedai Sephora. Betul-betul depan Pavillion. Bila masuk lagi la jadi sawan sebab banyakkkk sangat alat alat make up. Urban Decay pun ada uollssss!! Kat dalam ni memang macam syurga kosmetik. Lancome, Dior, Estee Lauder, Smash box, Sephora and beberapa lagi jenama yang fames kat tempat lain ada jual kat sini. Berhantu tempat ni kauu..Kalau tak kuat mengawal napsu..cepat-cepat la angkat kaki.

 

DSC_3613   Lipstick from Sephora. Tak geram ke tengok banyak-banyak gini.

 

 DSC_3612 Ni pun from Sephora

 

DSC_3609 Foundation, compact powder, eyeshadow,..all from Sephora.

 

 

Cukup la I letak gambar sikit-sikit. Nanti kang meleleh air hidung pulak tengok alat make up. theeeeee

 

Last but not least..my KIKO model..jadi la kan..ni saja model yang ada. Nasib baik sporting.

 

 

 

DSC_3577

 

*larikkkkkkkk*

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain