fb Twitter

Friday, December 30

Payless ShoeSource

OMG! Payless ShoeSource ada banyakkkk gile kasut yang lawa to the max! I know im very outdated. But who cares, right. I baru tahu tadi ada kat Pyramid bila tengah nak ke tempat parking untuk balik, suddendly ternampak time one shop with bunch of shoes yang memanggil-manggil untuk masuk. Ada banyak selection untuk dress shoes, wedges, handbags, pumps, accessories and kids section.

 

Store-Front-2

 

Kedai ni sangat berbeza dengan kedai kasut yang lain dari segi design, harga dan warna.

 

Apa yang membezakan dari segi design kedai, ada beberapa section yang telah dibahagikan mengikut size kasut. So senang nak pilih. Macam I pakai kasut size 6, so pergi dekat rak size 6 je, Kalau ada kasut yang berkenan kat situ, adalah. Tak payah la typikal sangat macam kat kedai lain nampak kasut yang nak beli tapi bila tanya saiz, memanjang je dah out of stock. This is so frustrating.

 

1

 

Design untuk kasut-kasut yang ada kat sini semua dari New York-based fashion designer like Christian Siriano, Lela Rose and Isabel Toledo. So you know, with a good designer, kasut kat sini sangat comfy dan berkualiti untuk dijadikan everyday shoe.

 

22

 

 23

Design from Christian Siriano

 

CameraZOOM-20111230141333652

 

Average harga adalah dalam RM79. Macam tadi I berminat dengan kasut wedges atas ni. Super comfy macam tak rasa pakai wedges je. Harga RM99. Next visit baru nak datang beli. Please tinggalkan size ni untuk I please. Jangan la habis nanti.

 

3

 

Color untuk setiap kasut sangat unik dan menarik untuk dilihat. They like to use bright color macam purple, blue, red, maroon. Tak adalah boring asik pakai black and brown je kan. 

 

LG1.109, lower ground 1, Sunway Pyramid (03 5632 3519/www.payless.com)

 

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain