fb Twitter

Tuesday, November 1

Happy Born-day Iyrin!

I know cerita dah basi dah. Tapi I still nak bagi tahu that 19 Oct was my birthday. Sapa tak wish lagi tu..cepat wish cepat..belum terlambat lagi ni untuk wish..*wtf..ada orang kisah ker?* tsskkk…

 

Thanks for those yang wish dekat FB, sms and twitter dan rakan-rakan office. Tak ada hadiah pun tak apa *sebenarnya nak sedapkan diri sebab makin tua makin kurang la hadiah –_-‘* Your wish really brighten my whole day. Sehari suntuk asik senyum je kat office. Nak marah pun tak jadi “Its your day..so cheer up!”

 

IMAG0359 Bday kek from Kak Farah. Gagal mencari lighter. Baru nak feeling-feeling buat gambar profile tiup lilin.. teettt

 

The most precious present is from him.

 

IMAG0422 

 

He asked me untuk pilih sendiri..wahh..i like! Bukan selalu dapat peluang macam ni. Guna kan kesempatan yang ada ni sebaik mungkin..muahahahha *gelak setan* Penat pusing satu OU, keluar masuk kedai. Semua nya tak berkenan. Kalau ada pun pendant kecik benau. Ingat nak cari yang ala-ala cute macam bentuk ‘love’ or butterfly *tak sedar diri umur dah tua* Tapi I terpikat sangat dekat pendant ni. Sekali tengok waaah..lawa nya. Berkali kali tengok memang tak boleh tahan diri dah. Akhirnya decide untuk beli rantai ni. Tak sia-sia pergi jauh-jauh and bayar parking memahal kat Pavillion tu.

 

Dah start kena fikir hadiah dia pula. Hadiah apa nak bagi eh? Dia dah bagi hint-hint nak boot harga 1K..gulp!…hoi..tu pergi beli sendiri la! Tak ada murah lagi ker?

 

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain