fb Twitter

Tuesday, October 18

I love my job!

Antara sebab kenapa kerja menjadi lebih seronok, kerana di sebab kan oleh ini!!

 

 

jamuan2

 

jamuan14

susun buah secara kreatif

 

jamuan13

Sate wajib kena ada

 

jamuan12

 

jamuan11

cheese cake. Success..success!

 

jamuan9 uber delicious!

 

jamuan8

 

jamuan7 I nak strawberry saja. Can ha?

 

jamuan6 Telur dinasor from Dynamite Game. LoL *kidding*

 

DSC_1493 My bos yang buat ni. Laki pula tu. Percaya tak? percaya tak? I pun susah nak percaya tau

 

 

DSC_1456

Preparing the laksa. Tolong ceduk-ceduk je. Of course bukan saya yang buat laksa ni

 

jamuanAir pun siap ada deco yang comel. 

DSC_1571 Semua pun nak rasa. Nafsu macam naga. Ambil banyak-banyak tapi bagi kat orang lain balik sebab tak larat nak makan sorang

 

Makan..makan..makan..dan makan lagi..

nom nom nom..

 

Semua nya nampak menarik dan memang sedap pun who would dare to resists right!. Another reason badan dah naik secara membulat   T__T .

 

I have to hit the gym more frequently now. Chaiyok…chaiyokk

 

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain