fb Twitter

Tuesday, October 25

Dream Wedding Dress

I bet setiap gadis mesti ada dream dress untuk wedding masing-masing. So do I. Dari kecil lagi selalu berangan my own fairytale wedding. Tapi tak ada la berangan nak wedding yang gah pun. Nak sipi-sipi macam Kim Kardashian memang ahkak tak mampu. I don’t want a grand wedding, biar simple but memorable. cewahhh… As of for dress, I always mengidam untuk pakai dress yang kembang and flowy. Kalau tak kembang pun tak apa..janji flowy and panjang boleh sapu lantai. White dress is a must! Bagi I kalau pakai warna putih boleh menaikkan lagi seri muka sikit. 

 

CM2 *pengsan* Cantek sangat!

 

Y11005_JKT

 

LB1967 frase_thumb[2] I love dress with the ribbon. Nampak elegant dan sweet.

 

LB1967 frase (349)_thumb[3]

 

LB1936 Iman (279)_thumb[1]A Ball gown dress. This is another favorite

 

Pronovias Laertes2_thumb[4]

 

LM2a_thumb[2] Design lain dari yang lain. Yet it still look classy. This dress macam sesuai untuk baju nikah

 

LM1_thumb[3]

 

rochie_de_mireasa_ducado_c_thumb[2]

 

reemacra_rose_a_thumb2

 

  Giuliana_thumb[2]

 

Olivia Wilde in Reem Acra_thumb[2]

 

olivia-wilde-reem-acra1_thumb[2]

 

Peral_thumb[2] Dress super gorjes. Tapi agak sexy la kan. Memang tak sesuai I nak pakai

 

Pergamino_thumb[3]

 

319173_10150282475373603_696878602_7660143_322586326_n Im truly admire this dress from a famous blogger. Jatuh cinta pandang pertama dengan dress gorjes ni.

 

 

 

 

Eh..tetiba je buat entry pasal wedding dress kan…tsskkk

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain