fb Twitter

Monday, September 5

Zalim nya PETKNODE!

I am a cat lover. Menangis tengok kucing-kucing ni di biar kan tidak dijaga, tak di beri makan dan minum selama seminggu di Petknode. Habis tinggal tulang dan berbau hancing. For those yang masih lagi tak tahu story, come and support Kucing Terbiar & Anhing Jalanan.

 

Kucing-kucing ni semua nya bertuan dan mereka di hantar di Cat boarding dengan harapan untuk jagaan yang rapi sebab masing-masing cuti raya dan pulang ke kampung. Pemilik kucing ni telah mengeluarkan belanja yang besar untuk di hantar ke Petknode ni. Tapi lain pula jadi nya.

 

Kucing-kucing ini telah diselamat kan oleh KTAJ semalam and berada dengan selamat nya di tangan fosterer. Tapi sehingga ke saat ini, dianggarkan lebih kurang 16 ekor kucing yang telah mati dan selebihnya dalam keadaan yang lemah dan trauma. Dan ada 100 ekor lagi dikata kan diletak disebuah banglow. Tapi kucing tersebut tidak dijumpai ketika membuat serbuan malam semalam.

 

Ya Tuhan, sedih nya melihat keadaan kucing-kucing yang tidak berdosa ini. Ada yang mati dalam keadaan mata terbeliak di dalam cage yang sangat sempit bersama anaknya.

 

301051_279425622072153_205398439474872_1307696_6578139_n Tengok la betapa kecil nya cage ini

 

299147_279425942072121_205398439474872_1307704_2150185_n Kat situ la tempat kencing berak dengan keadaan cage yang sangat sempit ni

 

299665_279426025405446_205398439474872_1307705_8287321_n Kurus je kucing ni

 

scum Mereka ni dipercayai owner Petknode. Jom kurung dia tak bagi makan minum setahun. Apa rasa!

 

Untuk mengetahui update terkini, mari support Kucing Terbiar & Anjing Jalanan . Di harapkan nasib pemilik binatang dan kucing itu sendiri akan terbela. Amin…

Semoga pemilik Petknode ini menerima balasan yang setimpal nya di atas apa yang mereka lakukan. Patut la gemok-gemok je 2 orang ni. Makan duit haram rupanya!

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain