fb Twitter

Thursday, September 22

Walaupun Tewas KFCM tetap dihatiku

Eh..sapa tengok bola Jepun Vs Malaysia semalam? Walaupun telah tewas di tangan pasukan Jepun dengan keputusan penuh Jepun – 2 , Malaysia – 0 , tetapi Khairul Fahmi Che Mat tetap bersemat di sanubari ku. Cewahhh… Masih setia menyokong apek walau pun sekarang ni KF sedang asik dilamun cinta dengan Dahlia Teck. Sampai hati kau kan menduakan aku! My Apek memang handal menjaga gawang gol sendiri dan Semalamterbukti banyak bola yang telah berjaya diselamatkan oleh Apek.

  

By the way uollsss, pernah baca tak blog ahkak puaka aka sorry jejari I x runcing uolls? Yang tak pernah baca pergi google cepat! Mesti perasan kan nama blog pun dah macam memerli blog yang satu lagi. Eheemm… Memang macam puaka sikit ayat-ayat kat dalam tu nokksss. Kalau yang tak berhati cekal, tak payah la masuk baca. Apa yang di sampai kan oleh ahkak puaka tu tak tahu la sama ada betul atau pun propa. Jadi sekadar baca je la..nak percaya tak percaya terpulang kepada diri sendiri.

    

Jom cuci mata dengan gambar apek ni.

  

Khairul Fahmi12 aummmm…

Khairul Fahmi2  bakpo mu kacak sangat ni

      

Sebelum I meroyan lagi yang bukan-bukan, kita sudahi lah entry ni dengan “Selamat Hari Raya Dan Maaf Zahir Batin”. Eh..eh..raya sebulan kan..

 

 

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain