fb Twitter

Wednesday, September 7

Second time melawat Bukit Broga

Kejadian berlaku pada bulan Julai, sebulan sebelum berpuasa. My long distance sista (different mom) pulang bercuti untuk beberapa hari. Kebetulan I memang bercuti hari tu (cuti berkabung sebab tak dapat pergi Krabi) dan dia pun teringin nak pergi sana. Ok! Let’s go. Planning hanya dibuat pada malam tu bila masing-masing dah get ready dengan baju kelawar untuk tido. Ni second time I sampai Broga Hill.

Esok nya seawal 5 pagi bangun sebab tak nak terlepas sunrise.

Memandang kan time pergi tu weekdays, berapa kerat la sangat orang yang naik atas tu. Rasa boleh bernapas dengan selesa. Kalau pergi time weekend confirm berlaga bontot punya.


Brogahill02 Ni dekat bukit paling tinggi..Im so prouddddd!..berjaya sampai sini. Kalau dulu I mampu tengok dengan perasaan iri hati. Tapi kini tidak lagi!


Brogahill03 Bfast at Broga. Gigil-gigil tangan mengangkut McD ni sebab terlampau penat mendaki

Brogahill04 Motiffff??


Brogahill05

Brogahill Sedih kena turun balik..






DSC_8204

Brogahill06

Broga01 
Broga 

DSC_8104





Picture of the day..cuba menjadi seperti Americas Next Top Model. Tapi ini yang terhasil..



DSC_8306 ouh..cacat!

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain