fb Twitter

Tuesday, August 2

Mungkin belum jodoh kita lagi..Krabi

Last month I sepatut nya pergi Krabi. Tapi terpaksa cancel T_T. Jadi la meroyan sorang-sorang. Tiket flight dah beli sejak setahun yang lepas lagi. Suppose pergi bertiga tapi kawan-kawan yang lain semua cancel and tinggal la saya seorang yang meronta-ronta hendak pergi ke sana. Ikut kan nak je fly sorang-sorang pergi Krabi. Tapi takowt pula nak jalan sorang-sorang kat tempat orang.

Di sebabkan kempunan tak dapat pergi, layan gambar ni sampai puas!. Baru je feeling-feeling nak pakai pareo kemudian  sunbathing di tepi pantai T____T dan juga skodeng mat salleh with 6 pax kat pantai.

krabi

6

Krabi-beach

krabi_pic

*all picture googled*

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain