fb Twitter

Monday, August 8

Men’s Health & Shape Night Run

Men’s Health & Shape Night Run telah diadakan Putrajaya Precinct 3 (berhapadan Kompleks Perbadanan Putrajaya) pada 30th July 2011,  sehari sebelum menyambut bulan Ramadhan.

 

menhealth01

 

Mesti ingat I yang join lari ni kan. Actually I tak participate pun >_< . Kudrat tak ada. Nak lari 1KM pun dah mengah ada hati nak masuk marathon. Kene bagi fit dulu baru I akan join. I terpaksa follow aie sebab I nak sangat tengok movie Harry Potter. So, we decided siang pergi menonton movie di Alamanda and terus pergi Night Run.

 

After movie around 6 terus pergi tempat event sebab Aie nak redeem baju. Sepatutnya baju kena redeem before the event, tapi ada issue masa nak dapatkan baju tempohari, so kena datang awal untuk amik baju.

 

menhealth

 

menhealth04

Baju dah dapat. He’s getting ready

 

menhealth05

Larian akan dimulakan pukul 8.20 malam

 

menhealth06

Me with the boring face. Terpaksa duduk sorang-sorang bila semua orang dah berlari

 

DSC_9910

Stretching beramai-ramai sebelum mula berlari..1 2 3 4 GO!

 

DSC_9915

5 6 7 8 ..and repeat againn…

 

menhealth19

Tak nampak dalam gambar, realiti nya ramai sangat koooo yang sama-sama follow instructor yang tengah buat stretching atas pentas tu.

 

menhealth13

menhealth21

Men’s open, women’s open, men’s junior veteran, men’s senior veteran and women’s veteran for 12.3KM

 

menhealth20

 

menhealth22

  

menhealth23

menhealth24

menhealth26

DSC_9954      

menhealth25

menhealth27

menhealth28

 

Selang beberapa minit pula, flag off untuk Fun Run 5KM.

 

menhealth29

menhealth35

 

menhealth07 menhealth08 menhealth09 menhealth10 menhealth11 menhealth12 

 

Due to ditinggalkan sorang-sorang kat sana and while waiting , I sempat capture the night view at Putrajaya.

menhealth14 Spot that person in the middle. Boleh tak dia sesedap rasa duduk kat tengah-tengah tuh. Sampai tak nak bangun. Spoil my gambar je

 

menhealth15               

 

And the winner is……

menhealth16

 

DSC_0093menhealth31 menhealth32 menhealth33     

 

menhealth17

 

menhealth18

 

 

Gambar ni I amik secara random. To get the full result of the winners, you can go here

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain