fb Twitter

Wednesday, August 3

Goodbye Windows Live Writer

Sebelum ni I memang suka update blog using Windows Live Writer. Sangat senang untuk edit picture. I memang suka letak gambar yang besar dalam blog sebab lebih memuaskan. Berbanding letak gambar bersize kecil. Selain tu, I boleh save the new setting of picture to be my default setting. So tak payah la everytime kena edit watermarks. Sekali masuk je, semua dah ber'edit'. Save so much time!


But lately WLW ni selalu buat hal. Dah unistall and reinstall balik pun still ada problem jugak. Maybe because one of the reason is my picasa web album dah hampir penuh. Sebab tu la tiap kali nak publish entry selalu error. That's why I  jarang update blog.


Ni antara error yang I selalu dapat








WLW selalu jadi hang masa tengah update, edit or typing. Selalu sangat sampai buat aku betul-betul menyampah nak guna WLW ni. Seriusly dah tak nak pakai dah WLW.


I mungkin ketinggalan sikit sebab baru explore blogspot's new feature. Sekarang blogspot dah menyediakan platform untuk edit gambar. This I like >_<. 



But I still donno how to make it the easiest way to masukkan watermark.


Anyone..please help me!



www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain