fb Twitter

Thursday, August 4

Golden Churn butter Confirmed TAK HALAL

Ni artikal paper utuk hari nih yang menyatakan Golden Churn butter confirm tak halal!




Sebelum ni dikatakan halal tapi sekarang memang sah mengandungi DNA vavi dan tidak halal. Golden Churn butter ni paling sedap utuk membuat kek dan biskut. Kebanyakkan kek lapis dari Sarawak pun menggunakan butter ni. Dah la I baru balik dari Sarawak dan berapa banyak pula kek lapis dah masuk dalam perut nih T___T. Patut la sedap je..yuck!


Diharapkan tak ada la pengusaha biskut raya yang menggunakan butter ni nanti.





www.tips-fb.com

2 comments:

  1. Demmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

    ReplyDelete
  2. @mur
    demmm.. patut la sedap je kan kek lapis tuh T__T

    ReplyDelete

Ratings and Recommendations by outbrain