fb Twitter

Tuesday, August 16

[Coming Soon] The Smurfs

123

 

Masa kecil-kecil dulu, I was so addicted to Smurfs. Tak pernah miss tengok cerita Smurfs dekat TV. Masa zaman Nintendo yang pakai tape pun ada terselit sekali tape smurfs..ala..yang main lompat-lompat atas mushroom tuh..

 

Rindu akan terubat juga nanti bila The Smurfs akan mula di tayangkan pada 1st September 2011. Definitely I nak tengok yang 3D punya. 

 

You’ll ingat lagi tak characters dalam smurfs nih? Terlampau banyak sebenarnya character ni. Ada lebih dari 100 Smurfs yang berkampung di Kampung Smurfs.

 

Gutsy, Clumsy and Brainy in Columbia Pictures' THE SMURFS. Gutsy, Clumsy and Brainy

 

Smurfette, Papa, Clumsy and Grouchy Smurf in Columbia Pictures' THE SMURFS. Smurfette, Papa, Clumsy and Grouchy Smurf

 

Grouchy and Brainy Smurfs in Columbia Pictures' THE SMURFS. Grouchy and Brainy Smurfs

 

Grouchy, Gutsy and Brainy Smurf in Columbia Pictures' THE SMURFS. Grouchy, Gutsy and Brainy

 

Smurf yang I paling suka ofkos la Lazy Smurf. He remind me of myself. Im not as lazy as “Lazy Smurf (eh…ye ke?) tapi I memang kuat tidur.

 

Tau tak Papa Smurfs berumur 543 tahun yang mempunyai kuasa yang kuat dan the only one way pakai topi dan seluar berwarna merah. 

 

Let’s share your favorite smurfs characters.

 

Tak saba rasanya nak tengok movie ni. I put high expectation and hope masih lagi menarik macam zaman kanak-kanak dulu

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain