fb Twitter

Tuesday, June 28

Olay White Radiance

I think I already found the suitable moisturizer untuk kulit i ni. I ada masalah parut jerawat and pigmentasi di kulit. Semenjak I pakai this product sejak awal tahun ni, parut jerawat dan pigmentasi dah semakin pudar. Tapi belum hilang sepenuh nya lagi. Effect nya slow tapi nak lawa kene la banyak bersaba kan ;) Selain itu, cream ni menambahkan hydration ke atas kulit. I use twice a day (day and night).

 

So far I pakai moisturizer ni tak ada sebarang iritasi ke atas kulit. Cuma once a month je jarawat akan keluar time nak peyed. Tapi this cream quite rich to my oily skin. Tapi I suka sangat bau cream ni.

 

DSC_6634

 

DSC_6640

 

DSC_6647

 

180620112171

 

After using half of the bottle, I can see the effect on my skin. Kulit semakin glowing and parut jerawat pun semakin pudar :)

 

Olay White Radiance cream boleh di dapati di mana-mana drugstore dengan harga RM129

 

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain