fb Twitter

Wednesday, June 22

Additional New perfume family


Presenting…my additional perfume collection. Davidoff cool water for me and I bought another perfume for him. I dapat the best offer that day masa Metrojaya sale dekat Midvalley.

DSC_7478
Cool water ni bau sangat lembut and tak mencucuk-cucuk hidung pun kalau jalan sebelah. Walaupun EDT tapi pakai 2-3 das pun dah melekat dah baunya. Ni antara perfume yg I pernah beli yang tahan agak lama bila pakai.

Bvlgari ni I beli for him. Bau sangat maskulin and saja je I suruh pakai banyak-banyak bila keluar dengan I. Biarkan orang kata perfume tumpah ke apa..janji I comfortable dengan bau ni.

I addict sikit dengan bau-bauan yang sangat menyelerakan ni especially perfume laki. Pernah sebelum ni I ikut je sorang chinese guy ni hanya disebabkan bau perfume yang dia pakai..hahha..dah macam stalker pula.


DSC_7470 
Nak terbuntang tak mata tengok harga tu. Memamg time tu Metrojaya tangah buat sale kaw-kaw. So cepat je gua rembat perfume ni. Takut nanti dah balik menyesal pulak tak beli.



www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain