fb Twitter

Monday, June 13

Lunch buffet @ The Spread

Last week I got this free voucher untuk lunch buffet di The Spread. Thanks kak Farah for the treat :) . Kalau ada lagi, saya sentiasa menerima dengan tangan yang terbuka ;)

 

The spread terletak dekat The Garden Hotel, Midvalley. Last time I went here masa company event untuk berbuka puasa last year.

 

 

310520112092

 

 

310520112091  They have extended the valid period.

 

 

310520112093Butter Prawn! First food yang I amik and terus letak dalam pinggan >_< . Meleleh-leleh tengok

 

 

  310520112096 At the left tu crab and potatoes at the right.

 

310520112097

 

 

310520112098 Ni baru first plate je ni. Tambah sampai 4-5 plate juga la that day

 

 

 

310520112099 

While eating, terjengok-jengok juga kat luar tu. Masa makan sini that day, memang tak ramai orang, lebih kurang 6-8 orang je. Memang tak dengar langsung bunyi sudu garpu or suara orang because this place is huggeee..

 

310520112100 The dessert

 

310520112101 

They also serve sushi and fresh oyster, kupang and prawn. I tak reti sgt makan oyster or any seafood yang mentah tu.

 

310520112102 Porridge, Not bad at all

 

310520112103

 

310520112104

 

310520112105

 

310520112106 

They provided more choices and variety of food. Worth every penny.

www.tips-fb.com

1 comment:

Ratings and Recommendations by outbrain