fb Twitter

Saturday, June 4

BaliFeel @ The Sphere Bangsar South

The Sphere, Bangsar South terletak berhampiran dengan LRT University. Tempat ni baru saja siap tahun lepas kalau tak silap. Banyak juga kedai makan yang menarik and our team choose to have our special lunch at Balifeel. Around 5 minutes je pun from our office. Parking pun senang sebab tak ramai orang pun kat sini.

 

 

BaliFeel

The concept and menu is simple je ala-ala Bali style and cuisine.

 

 

BaliFeel9

 

 

BaliFeel7

 

BaliFeel2 Let’s peek at the menu

 

 

BaliFeel3 The menu. A lot of Indonesian cuisine to choose from.

 

DSC_7511 Drinks to refresh from heavy workload

 

 

BaliFeel4 Es Cendol. This cendol different dengan cendol yang kita selalu makan.

 

 

BaliFeel13

Pure lemongrass drink. Kuat sangat bau lemongrass ni. My bos ordered this. Memang jaga badan betul.

 

BaliFeel5 Tom Yam Kung. Tak berapa sedap pun. Terlampau masam sangat la and tak pedas pun.

 

 

 

BaliFeel6 Can’t remember this name..aisshh…ikan apa tah nama. Too oily

 

BaliFeel12

Pun tak ingat nama this menu. Semua pun bergoreng

 

DSC_7568My drink. Ice Lemon Tea.

 

 

 BaliFeel11   Our table. Penuh dengan makanan. Padahal share 2 orang je ni

 

 

 BaliFeel8Part sebelah sana tengah busy discuss pasal current issues. Let’s take picture dulu la..heheh

 

 

It’s worth a try for Bali’s food. Price are quite reasonable and you will like the relaxing mood while eating at this restaurant.

www.tips-fb.com

2 comments:

  1. balifeel...hackers dah lalu depan kedai ni..
    Semalam 27/6/2011 datang kat bangsar south sebab ada interview kat tingkat 8, rupanya kat sini iyrin maksudkan..heheh

    ReplyDelete
  2. @hackers
    ade interview kt sini ke?
    goodluck!
    opis saya dekattttt ke kt situ :)

    ReplyDelete

Ratings and Recommendations by outbrain