fb Twitter

Monday, May 9

Thank You!

Thanks for reading my blog and my story about my trip to Bandung last time. Terharu sangat ada juga orang baca cerita I kat sini. Banyak dapat respond dan bertanya dengan I tentang Bandung. Mana yang I tau tu, I boleh bantu. Sebab kat sana memang terlampau banyak tempat yang menarik yang harus pergi. I pun tak sempat nak pergi semua dalam masa yang sangat limited tu. Tunggu I pergi next trip baru boleh cover semua tempat agak nya.  

 

forum Thanks to forumer :)

 

forum2

 

For those yang akan pergi bercuti ke Bandung nanti and need some guidance,  u can read my stories and I also share some tips yang tak seberapa ni for youolls here:

Day 1

Day 2

Day 3

Day 4

Day 5

Tips 1

Tips 2

Tips 3

 

* Harap boleh la membantu sedikit sebanyak kepada yang first time pergi sana nanti. Percaya lah, mesti tak kan puas menghabis kan duit kat sana punya. Jangan rambang mata sudah la…heheh

 

 

 

 

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain