fb Twitter

Saturday, May 14

Portuguese Grilled Seafood

14th May, 2011

Hi, Selamat petang! Best nya bila memikirkan akan bercuti sampai hari Selasa nanti. Tapi tak ada plan lagi untuk cuti ni. Maybe menghabiskan masa dekat rumah je nanti. Eh..hari ni I nak bawak cari tempat masakan Portuguese yang best dekat KL ni. Tau tak dekat Midvalley Oasis foodcourt ada  menjual masakan Portuguese Gilled Fish yang sangat sedap dan very famous.

DSC_7337

 

Foodcourt ni dekat Level 2 yang dekat dengan kedai Machine. Nasib baik sampai sini tak ramai orang lagi. Baru dalam pukul 11 pagi lagi ni

DSC_7343 woot..woot..this is dessert (kes tak ingt nama la ni)

 

DSC_7345 taraa..this is the one I mentioned. Kalau datang time lunch or dinner, akan nampak kedai ni yang paling ramai orang. Semua orang yang datang kat foodcourt tuh mesti akan beli ikan bakar kat sini. Please be patient with the longggg queue! Tapi the service is surperb. sebab pekerja dekat kedai ni boleh ingat setiap order dari customer. Tapi..ada tapinya.. sekarang portion nya dah semakin sedikit berbanding dulu. tskk..tskkk.. Maybe sebab harga nya masih maintain harga lama that’s why la portion nya dikurangkan.

Kalau Midvalley jangan lupa singgah ni tau!

 

 

 

 

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain