fb Twitter

Sunday, May 15

Oh blogger Oh Windows Live Writer

15th May, 2011

Setelah sekian lama tak update guna platform blogger, rasa macam kekok sikit pula. Selalu update guna Windows Live Writer. Sebenarnya dah nak masuk 3 hari dah try update blog guna WLW tapi still juga tak boleh nak publish.

Im having this problem since blogger ada masalah tempoh hari sekaligus effect WLW juga ker? Pagi ni cuba lagi tapi masalah tetap sama. Post dalam draft dah banyak tapi semua pun tak boleh keluar.

Apa sudah jadi dengan blogger ni? Last week punya post kene delete and I ada create another blog pun kena delete juga.

Tengah berkira-kira untuk pakai domain yang lain ni.
www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain