fb Twitter

Thursday, May 5

Membesar dengan sihat

5th May, 2011

Look at this cute little pumpkin. Hari ini genap la Sarah berumur 2 bulan. I suka sangat tengok time Sarah tengah tido. Kenapa kan kita tak pernah jemu tengok baby tido? Rasa tenang je. Dah lali dah Sarah asik kene cubit and cium dengan aunty dia nih.

Tapi cuba tengok muka gwe time tengah tido. Rasa nak bagi pelempang je kan..

eh..Kat mana nak cari stroller tuk baby yer? I dah cari dekat banyak tempat. Dekat Jusco saje yang ada banyak choice tapi design nya tak berapa meletup pulak. Tolong ye sesiapa yang biasa beli stroller. Mari kita share tempat yang jual Stroller. Kalau ada yang jual online lagi senang!

laila#1 Im camera shy

 

 edit #2 – Cepat aunty..snap my picture!

 

laila02 #4- Why la u so adorable!

 

laila05#5 – Geram nye!

 

laila03 #5 – Botak sudah si bolat nih

 

 

 

 

 

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain