fb Twitter

Wednesday, May 4

It's our day

4th May 2011

Rasa sedih taktala telah mengabaikan belog ini tanpa sebarang update berminggu-minggu. Hal ini di sebabkan atas urusan kerja dan bila balik rumah kena jaga baby yang sedang membesar dengan sihat nya itu. fftthhhh…ape la yang gwe ngarut kan nih. Bukan busy jaga baby..tapi busy melayan cerita Korea yang berbelas-belas episode tuh. Kata pun sekarang tengah demam korea. Sampai Malaysia pun sibuk nak buat Kpop sendiri. Last-last kene booooo… Kumpulan gula-gula dengan 24:7, udah-udah la tuh. Kome tu idok secomel dan sekacak Kpop yang sebenar. Kulit kelabu asap, bibir hitam, shape body out of tune tapi ada hati nak tergedik-gedik perasan comel. Nak muntah darah tengok. Tolong jangan cemari

gula-gulaHoi…Tu nak tonggek-tonggek lebih dah kenapa? 

247kpopmalaysianWhat theeee…??

247kpopmalaysian2 WTF!! weehhh…renti-renti la kan la perlakuan sebegini!

 

Sebenarnya nak cerita benda lain kat sini, tapi ter emosi pulak sebab gambar-gambar tu telah menghantui hidup beta beberapa hari ni.

Berbalik kepada tujuan asal, Yes.. 2nd May is our anniversary yang ker….. *ttuuutttt*  Saja je pilih tarikh tu sebab senang nak ingat tiap-tiap tahun nanti sebab 1st May kan Labor day. So, takda alasan la terlupa nanti.

I got this for my present. I was aiming this before. Ingat lepas dapat gaji nak terus je beli. Alih-alih dah dapat dulu as a present. Tak sia-sia lah bawak kamu masuk kedai ni. Siap explain details lagi warna and design yang I nak. Nampak nya kamu take note juga kan. >_<

Jeng..jeng..jeng…

 

present02

Im playing around with lens pinjam 50mm. Sangat suka la itu bokeh. Must have lens. Rasa sayang je nak pulang balik. Rasa nak pinjam sampai tahun depan je, boleh tak cha?..hehhe

 

presentPurple is my favorite color. As well as blue. Dan juga putih. Juga pink.

 

present03 Eceh..tambah lilin sikit. Nak tambah mood romantik.

Taraaa…

 

present04  Thanks for the present incik oncit. Love it!

 

That day we just spend our quality time together at Pyramid. Poket pun tebal sebab baru dapat bonus, aper lagi..shopping yok! Then we had our dinner at Tony Roma’s. Whut…!! Tony Roma’s again???….hahha… It’s our favorite dinning restaurant. Of course la we went there. And we ordered the same menu. RIBS!!!.. Lots of RIBS… Yummueh!! It’s Tony Roma’s masterpiece. Cuba la…rugi tau tak cuba.

 

tonyromas2 Order by him.

 

tonyromas3 Look at those craving sauce!

 

TonyromasThis is mine. All mineeee…!! The same menu as i ordered last time.

 

 

I had a really good time that day. Thanks for everything Mr Oncit.

 

 

 

 

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain