fb Twitter

Saturday, May 14

I-City

May 13th, 2011

Kenapa I rasa I-City sekarang dah tak best macam dulu?

Mungkin sebab masuk sana kene bayar sampai RM10 and jalan-jalan tak sampai setengah jam pun T__T . And lagi satu orang terpekik terlolong nak jual tiket masuk mini zoo tuh dah rasa macam dekat chowkit je. Bukan ke orang pergi sana sebab nak menikmati kilauan pokok dangan keadaan yang aman damai. Bukan nak dengar suara orang yang hiruk pikuk tuh. I paid my RM10, so can you please shutup! Counter ade kan..so ko duduk je la kat situ diam-diam. Kalau orang memang interested nak masuk dalam tu, automatically orang akan beli punya. Tak payah la nak jerit sampai nak terkeluar anak tekak tu.

 

DSC_7375

 

Walaupun kami pergi pada Ahad malam, tapi orang masih lagi ramai macam hari sabtu. Nak masuk parking pun sesak. Tarikan terbaru I-city sekarang ialah Snowalk. Tapi kami tak masuk dalam pun. Duduk kat luar pun dah terasa kesejukkan nya. Lagi satu, harga untuk masuk snowalk RM25. Mahal ke tak?

 

DSC_7449Dah macam gangster je pak latip nih berdiri cenggitu..hahhaha.

 

Actually my dad tuh bukan nya sihat sangat. Baru baik sikit skarang. Tapi bila ajak berjalan laju je nak ngikut. Bosan hari-hari duk rumah la tu.

DSC_7399Ant view. Semut la sangat kan

 

DSC_7381

Sista and baby. Stroller tu I bru jer beli. Kira pergi Icity ni sebab nak menge’test’ stroller baru ni. I like this stroller sebab ianya beroda tiga and the price quite affordable. Sekarang kan tengah in dengan stroller tiga roda nih. Tapi yang kureng nya sebab makan banyak sangat space dekat boot.

    DSC_7363 cepat-cepat pose!

 

DSC_7405

Baby pula sepanjang dekat I-City nih memanjang je lentok. Time ni je sempat snap dia tengah berjaga. Tu pun mata tengah layuan. Dia kat mana-mana pun boleh tido. Tempat yang bising pun boleh lelap lagi.

 

DSC_7401

    

DSC_7402

DSC_7420 Inside snowalk. See, baby dah tertido dah time ni

 

DSC_7437

DSC_7439

 

Sempat berhuha-huha setengah jam saja. Jadi la kan walaupun sekejapan cuma >_<

 

 

 

 

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain