fb Twitter

Tuesday, March 8

Welcome to the world..Laila Maisarah

Hi blog! Rasa macam dah lama sangat tak update. Banyakkk sangat cerita nih. Serius! Ok..let me start dengan perkara yang excited sekali. My sis baru je selamat melahirkan baby girl yang sihat pada Sabtu pagi lepas. But sadly, that time I was at Kedah. Sempat melawat petang Sabtu. Itu pun pecut dari Kedah ke KL, 5 jam je tp bukan I yang drive. Tapi si Adik yang macam racer tu yang drive.

Enjoy gamba-gamba Laila Maisara yang berusia sehari ini.

baby

 

baby2Hai Laila.. *waving*

 

baby3 

 

baby4

 

 

baby5

 

 

baby6 Kan dah cakap. Muka cina tak lari nya..

 

baby7Auntie Loves u *hugs and kisses*

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain