fb Twitter

Tuesday, March 22

Love and Other Drugs

March 22nd, 2011

Semalam baru ada kesempatan untuk berhempas pulas clean up my hard disk (macam susah pula bunyi nya) and found this movie, Love and Other Drugs dalam hard disk. Rupa-rupa nya dah lama I ada cerita ni tapi terlupa nak tengok. Cerita ni..humm…uhhh..errkkk.. terkelu lidah gwe nak berkata-kata sebab tak aspect  Anne Hathway sanggup belakon scene ahemm..ahemm. I memang sangat minat dengan Anne Hathway sejak movie The Princess Diaries and since then setiap movie yang dia belakon mesti I akan tengok with full concentration because she is so hottttt!! *hidung berdarah*.  Tak kisah la nak kata macam lesbo pun. Tapi memang mata I asik tertumpu kat dia saja sebab sangat gorjess..

This is a Romantic Comedy movie tapi banyak sangat menampilkan b00bs Anne Hathway (Maggie) :O . Like separuh dari cerita nih asik tayang boobs saja *rolling eyes*. serius! Sampai dah muak dah tengok. Tak suka la. Because I know her as a innocent and naive through her film before. Kecewa sedikit tengok dia belakon cerita macam ni.

loveandotherdrus

Dalam cerita ni, she has Parkinson’s dieses at the age of 26 and a sex goddess at the same time..harharhar. Because of her dieses, she unwilling to allow anyone to get close. But the end of it, Maggie and Jamie were addicted to each other. Ni kes I malas nak buat review panjang-panjang. Nanti tak best pula tengok bila dah bagi review ni.

Anne-Hathaway

  Oh…cantek nya dia. 

But hey, your movie never disappoint me. Peduli kan keterbukaan dan kebonjolan itu sebab berjaya buat I menagis at the end of it sebab terselit morale and menyedarkan diri sendiri  . I bagi 4 bintang! *clap* *clap*

 

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain