fb Twitter

Wednesday, March 23

Laju la lagi!

Kenapa la Internet dekat rumah ni teramat slow sekali? Walaupun Torrent dah disable kan pun still loading sampai lusa pun belum tentu lagi siap untuk view satu page ni!!

Dato’ Zam, kata nak route kan laluan traffic ke tempat lain? Kenapa macam tak ada perubahan pun ni? Pls..pls..I need fast connection! Saya rindu dekat speed yang dulu. Walaupun hanya pakai 512kbps saja, tapi saya memang dah cukup puas hati sangat. Tolong la… T___T .

Tanda-tanda untuk suruh pakai Unifi ke ni?

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain