fb Twitter

Wednesday, March 9

Air di cincang tak akan putus..Congratulation Natasyah

 

It’s been 8 years we’ve been friends. Sejak dari ‘U’ lagi. Last jumpa pun masa time Graduation dulu dan now selepas 5 tahun berpisah, seronok sangat bila dapat jumpa balik ramai-ramai. Time bila lagi boleh jumpa balik..of course la di majlis orang kahwin. Kalau tak, busy je memanjang masing-masing. Nak buat reunion entah bila la pulak sebab ramai yang dah berkeluarga.

I was invited to attend to Tasya wedding at Dewan Felda Merak Kayangn, KL. It was a blast sebab dapat gosip-gosip and update latest story. BTW, congratulation Tasya for your big day! Nampak nya tinggal berapa kerat saja ni yang masih membujang T_T.

DSC_5894#1. A gorgeous bride and a good looking groom.

Ouh..I still remember, purple is your favorite colour. Tema pun purple sampai wedding kad pun purple :)

DSC_6045#2. Suka la ada spot light tuh. Ala-ala princess, mata semua tertumpu.

DSC_6040#3

DSC_5898#4

   DSC_5900#5. Tak sabar-sabar durang ni nak naik atas nak merenjis. Eh..eh..nak ambil berkat ke >_<

DSC_5905 #6. Pengantin ni memang tak cover-cover dah bila jumpa member

 

 

DSC_5931 #7

DSC_5949#8.  Ada yang cakap macam Marion Caunter. Yes. Indeed.

 

DSC_5952 #9

DSC_6075#10

DSC_6081#11

DSC_6088#12

DSC_6111 #13

DSC_5974 #14

DSC_5980 #15

DSC_5989 #16

DSC_5993#17. Aftia. Bakal pengantin juga ni. Debar-bebar tak kak?

DSC_5870 #18. Malik. Tiap-tiap minggu sanggup balik Bangi dari Johor. hnnss…aku dengar pun dah terasa keletihan nya. Tak sanggup nak meredah.

DSC_5996      #19. olololo..comel nya..NAJAH! bukan pompuan kertu ni.

DSC_6092  #20

DSC_6116 #21. Tak kan potong kek sorang-sorang jer?

DSC_6117#22

.DSC_5958#23. Ni semua la team satu kelas dulu. Kumpul-kumpul cam ni, mengimbau balik tak kenangan masa study dulu you’olls?

www.tips-fb.com

Ratings and Recommendations by outbrain